Főoldal » Receptek » Vegetáriánus ételek receptjei » Spanyol marinált gombák recept

Spanyol marinált gombák recept

A Spanyol marinált gombák hozzávalói:
50 dkg csiperkegomba,
1,5 dl olaj,
2 gerezd fokhagyma,
2 evőkanál borecet,
15 szem feketebors,
1 babérlevél,
1/2 teáskanál só,
ágacska kakukkfű.


A Spanyol marinált gombák elkészítési módja:
A fokhagymákat megtisztítom és finomra vágom. A olajjal, ecettel, 1,5 dl vízzel és a fűszerekkel 20 percet főzöm, majd beleteszem a tisztított gombákat. Újra forrásba hozom, a lángot lezárom alatta, majd hűlni hagyom.


Kategória: Vegetáriánus ételek receptjei


A spanyol marinált gombák elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook