Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Sose volt székrekedésem, 3 napja eszem az actimelt és az aktiviat, mondván jót tesz az emésztőrendszernek, és 3 napja nem voltam wc-n miért? fórum
Sose volt székrekedésem, 3 napja eszem az actimelt és az aktiviat, mondván jót tesz az emésztőrendszernek, és 3 napja nem voltam wc-n miért? (tudásbázis)
Én ugyan így vagyok az Actimeltől,székrekedést okoz nálam.Az 5 éves fiam megiszik naponta 4-et,és semmi ilyen gondja nincs,remek az emésztése,kétszer is kakil.A párom viszont krónikus vastagélgyulladásban szenved,Ő ha meginna egy Actimelt,egész nap nem tudna leszállni a wc-ről a hasmenés miat...
Pedig az Actimel szerintem nagyon jó. Nem hiszem, hogy amiatt nem voltál..A fiam(4 éves) pl. annyira szereti, hogy napi 2-3at is megiszik néha. Mindennap kétszer ül a wc-re.
Hát nem is tudom... inkább nem eszek több ilyen csodajoghurtot, mert eddig minden nap rendesen volt "dolgom" sose volt ilyesmivel bajom, egészségesen táplálkozom, rendszeresen mozgok, ugyhogy nem tudom mi van ebbe a joghurtba de az tuti hogy favatkát sem ér, mármint abban az értelemben ami miatt reklámozzák, hogy jó az emésztésnek.