Segítség, székrekedés :( (beszélgetés)
Egészségedre !!!
(ez nagyon fontos, hogy rendben működjön!!)
Ha idáig rendben voltál, ez csak átmeneti állapot.
Most már ne vegyél be semmit, mert egy hashajtó tabletta is képes felborítani a bélrendszer működését. egyél minél több zöldséget, gyümölcsöt, a rost a legfontosabb a bélrendszernek, emésztésnek. És minél több folyadékot.
egyébként gratula:DDDD
Á
Hála...
Nekem a húgom rendszeresen ilyen,sajnos.
Ő 4-5 nap után mivel abszolút semmilyen praktika nem válik be nála,a DULCOLAX-ból vesz be.Este lefekvés előtt lenyelsz egyet vagy kettőt és reggelre tuti a hatás.
Nem hasmenést csinál,hanem a bélben a kemény anyagot valamennyire fellazítja és simán kiürül a cucc mindenféle erőlködés nélkül.
A leghatásosabb módszerek egyike,és nem lehet hozzászokni,mert nem hashajtó!
Remélem,ha még nem jött össze a dolog,akkor segítettem,csak most már vigyázz,nehogy bélcsavarodás legyen a vége a dolognak,hogy ennyi ideig nem tudsz székelni!
Jó munkát!DDDD..
eszembe jutott valami...
2-3 fej hagymát szeletelj fel, és párold meg egy kis olajban. Reggelre garantált.
Ha fóliában sütöd a sütőben, vagy tűzben, akkor még inkább meglesz reggelre amit keresel:DDD
Na és? :)
Aki nem tud ...ni, az már nem is ember? :DD
Fétis? Persze...:S A fél karomat odaadnám, ha tudnák végre egy rendeset tojni :)
Tudom, hogy nem jó, ma kb. 10-szer próbálkoztam, asszem holnap megyek kúpért :)
Persze....nagyjából 118 000 ötlet google.hu...
Na ott válogathatsz, valamelyik majd csak bejön.
az ilyesmi nem jó, vigyázz, nehogy aranyered legyen.
miért olyan tragédia elmenni a patikába, aztán feltenni egy glicerines kúpot? inkább csücsülsz a cuccon napokig? :) vagy ez valami fétis? :o)
Dugulás.... glicerines végbélkúp...patikaában még ügyeleten is kapsz...
10-15 perc és mész, mert ingerd olyan erős lesz, hogy csuhaj...
További ajánlott fórumok:
- Segítség! Székrekedés
- 3 éves nagyon székrekedéses lányommal mit tudok kezdeni?
- Milyen házi gyógymódokat tudtok székrekedésre?
- 1 hónapos babámnak székrekedése van, sok mindent kipróbáltunk már, de semmi sem hat, kezdek pánikolni, mit tegyek?
- Adható székrekedéses babának banán?
- Két éves kisfiamnak székrekedése van, már mindent megpróbáltam. Mit lehet még tenni?