Ez a gáztűzhely működtethető gázpalackkal? (tudásbázis kérdés)
Ezt a készüléket nem ismerem, de volt nekem is olyan, amit már kb. 15 éve vettem, hogy lehetett vezetékes és palackos gázzal is használni. Nem kellett átalakítani sem, mert két kivezetés volt rajta. Az egyik vezetékes gázhoz, a másik palackoshoz.
Tehát, régebbi modell volt és így lehetett átalakítás nélkül használni.
Nyugi!
Szia.
Nem kell kétségbe esni!
Egy fúvóka kb 5-800 forintba kerül, amit ha jelzel a szerelőnek előre, típus szerint, akkor már (ha tud) hoz is magával. Nekünk is fúvókákkal együtt 8000Ft-ért "fújta át" a gáztűzhelyet.
Tehát aggodalomra semmi okod.
Sok sikert! Jó főzést és sütést az új tűzhelyen!
Kérlek nyugodj meg :)
lehet palackkal használni . 1 éve vettem kb 8000 volt a szerelés és a fuvóka .
Pár nap alatt jött a szerelő Pestről!! ide Bajára . Deez már más káposzta :)
Nagyon kétségbe vagyok esve, ezért szeretném kérni a segítségeteket. Rendeltem ma egy gáztűzhelyt, de én hülye, elfelejtettem utánajárni, hogy ezt gázpalackkal lehet-e működtetni vagy sem. Még egy pár hónapja voltam bent az üzletben, akkor azt mondták, a legtöbb gáztűzhelyt (sütő-főzőrész is gáz) össze lehet vele hangolni, ezt viszont kimondottan nem tudom. Aki ért hozzá, legyen szíves, segítsen!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tisztítjátok, és mivel a gáztűzhely fekete rácsát, amin az edények vannak?
- Fekete gáztűzhelyet hogyan tisztítjátok?
- Alsósütésű gáztűzhelyben hogyan tudok kenyeret sütni?
- Mi lehet a gáztűzhely sütő részének a baja?
- Családi napköziről - hogyan működtethető?
- Hogyan kell gázpalackot cserélni? Odáig eljutottam, hogy letekertem a csavart. Azt a zöld alátétet nem tudom kiszedni, nem jön ki