Hogyan kell gázpalackot cserélni? Odáig eljutottam, hogy letekertem a csavart. Azt a zöld alátétet nem tudom kiszedni, nem jön ki (beszélgetős fórum)
Egyél megint melegszenyát és várd meg amíg valaki ténylegesen hozzáértő megcsinálja.
Tavaly 1 hetet töltöttem a Debreceni klinika égési osztályán, aztán saját felelőségemre távoztam és itthon is hetekig sőt hónapokig gyógyultam. Mert piszkáltam azt amihez nem értek:S
És volt aki azért volt bent mert szivárgott a gáz, nem lett jól tömítve és belobbant a gáz.
Gyufával nem szabad ellenőrízni. Sosem.
én 10 éve használok palackos gázt havonta cserélem.
szóval ahogy Anika70 is írja az a nagy csavar az hátra jön magától csak mozgatni kell vagy esetleg vissza felé csavarni jártam már úgy én is hogy nem mozdult könnyedén .ez azért nagyon fontos mert én még SOHA NEM MULASZTOTTAM EL KICSERÉLNI A TÖMÍTÉST!!!!!!
Nem olyan nagy valami és azért annak az a rendje módja !!
Amúgy pedig bal menetes a gáz csavar tehát ellenkezőleg kell forgatni tehát ezt akkor tekered rá ,mikor más csavart le :
:-) Nincs mit:-)
Régen volt már gázpalackunk, de mindig én cseréltem:-)
csere nélkül szereld föl, majd ellenőrizd le, hogy nem ereszt-e. mosogatószivacsra egy kis mosogatószer, hogy hab legyen, és azt kell az illesztésekhez tenni, majd kinyitni a gázcsapot és akkor látszik, hogy ereszt-e.
ha eresztene mégis, akkor valahogy ki kell cserélni a tömítést.
További ajánlott fórumok:
- 10 nap után végre eljutottam odáig, hogy hajat mossak. Baba...
- Reggel nyugtató, este altató, eljutottam a mélypontig.
- Használ-e valaki PB gázpalackot fűtésre? Véleményeket várok.
- 11 hós kisfiam letekerte a kenőcs tetejét és megnyalta!! Ugye nem lehet baja?
- Ez a gáztűzhely működtethető gázpalackkal?
- Régebben ritkábban kellett cserélni a gázpalackokat, ugyanannyit főzök, de mégis sokkal hamarabb elfogy. Más is tapasztalta?