Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Sörben sült pulykacomb recept

Sörben sült pulykacomb recept

A Sörben sült pulykacomb hozzávalói:
1 db egész pulykacomb
1/2 üveg, sör,
szalonna
fokhagyma
só, majoranna, pulykahús fűszerkeverék


A Sörben sült pulykacomb elkészítési módja:
A húst bevagdosom, az irdalásokba fokhagymát, szalonnát teszek, és az összekevert fűszerekkel jól bedörzsölöm. Egy tűzálló tálat kibélelek szalonnával, arra ráteszem a pulykacombot, amit szintén szalonnával borítok be. Az egészet meglocsolom a sörrel, és egy éjszakára a hűtőbe teszem. Másnap alufólia alatt addig sütöm, amíg a hús át nem sül, utána rövid ideig fólia nélkül hagyom, hogy szép színt kapjon. Időnként a saját levével locsolgatom.

Köretnek párolt savanyú káposzta illik hozzá.


Kategória: Húsételek receptjei


A sörben sült pulykacomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook