Sörben sült pulykacomb recept

1 db egész pulykacomb
1/2 üveg, sör,
szalonna
fokhagyma
só, majoranna, pulykahús fűszerkeverék
A Sörben sült pulykacomb elkészítési módja:
A húst bevagdosom, az irdalásokba fokhagymát, szalonnát teszek, és az összekevert fűszerekkel jól bedörzsölöm. Egy tűzálló tálat kibélelek szalonnával, arra ráteszem a pulykacombot, amit szintén szalonnával borítok be. Az egészet meglocsolom a sörrel, és egy éjszakára a hűtőbe teszem. Másnap alufólia alatt addig sütöm, amíg a hús át nem sül, utána rövid ideig fólia nélkül hagyom, hogy szép színt kapjon. Időnként a saját levével locsolgatom.
Köretnek párolt savanyú káposzta illik hozzá.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: syria, 2017. okt. 21. 07:25
A sörben sült pulykacomb elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.