Sörben sült csirkét imádom. A pulykamedalion is finom, ha sörben sütjük? (tudásbázis)
8. VendrinerPiroska (válaszként erre: 5. - 2ed619333f)
2014. júl. 7. 22:42
Szerintem működnie kellene a pulykamedalionnal is, az is baromfi.
7. Katinkaboszi (válaszként erre: 5. - 2ed619333f)
2014. júl. 6. 23:14
Akkor ez nem más, mint egy snassz, mezei főtt csirke, amit utána megsütsz, mintha sült lenne, valójában pedig, olyan, mintha előtte levesben főznéd.
Nem tudom elképzelni, hogy ez finom lenne, pedig imádom a főtt húst, legyen az bármilyen jószágból.
Nem lenne finomabb, ha nem zárod le szegény fóliával, hanem mindig utána öntöd sörrel és hagyod nyitottan sülni?
6. 2ed619333f
2010. ápr. 26. 10:58
Ja és bármilyen sör jó..a legolcsóbbal is ugyanolyan finom.
5. 2ed619333f
2010. ápr. 26. 10:55
Csak simán sörben. A csirkecombot szoktam igy csinálni. Befűszerezed a combokat, berakod tepsibe, egy dobozos sört kell önteni bele, semmi zsirt. Lefedem alufóliával, 25 percig igy párolódik, vagyis készre fő a sütőben, majd leveszem a fóliát, és készre sütöm. Nagyon finom, szépn a szine, és az alkohol is elpárolog a sörből, igy gyerekek is ehetik:)
4. gatto4
2010. ápr. 26. 08:33
Sörtésztában sült, vagy csak simán sörben?? Mert ez utóbbiról még nem hallottam...
3. globus
2010. ápr. 26. 08:16
Hogy kell ezt csinálni, milyen technikával?
2. 9c8432d068
2010. ápr. 26. 08:13
Szerintem minden hús finom sörben sütve.
1. 2ed619333f
2010. ápr. 26. 07:30
Sörben sült csirkét imádom. A pulykamedalion is finom, ha sörben sütjük?
További ajánlott fórumok:
- Adnál nekem 10 csirkét, 1-1 malacot, esetleg bocit, ha látnád, hogy csóró vagyok, de mennék előre?
- Te fel mernél használni egy 2hete lejárt fagyasztott csirkét?
- Manapság vág még valaki élő csirkét?
- Hogyan lehet KFC jellegű, fűszeres csirkét sütni otthon?
- A mai rohanó világba vág még valaki otthon csirkét?
- Ti mennyiért veszitek, vagy adjátok el a háztáji/tanyasi csirkét? Mármint felpucolt állapotában:)