Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Sörben sült csirkét imádom. A pulykamedalion is finom, ha sörben sütjük? fórum

Sörben sült csirkét imádom. A pulykamedalion is finom, ha sörben sütjük? (tudásbázis)


8. VendrinerPiroska (válaszként erre: 5. - 2ed619333f)
2014. júl. 7. 22:42
Szerintem működnie kellene a pulykamedalionnal is, az is baromfi.
7. Katinkaboszi (válaszként erre: 5. - 2ed619333f)
2014. júl. 6. 23:14

Akkor ez nem más, mint egy snassz, mezei főtt csirke, amit utána megsütsz, mintha sült lenne, valójában pedig, olyan, mintha előtte levesben főznéd.

Nem tudom elképzelni, hogy ez finom lenne, pedig imádom a főtt húst, legyen az bármilyen jószágból.

Nem lenne finomabb, ha nem zárod le szegény fóliával, hanem mindig utána öntöd sörrel és hagyod nyitottan sülni?

2010. ápr. 26. 10:58
Ja és bármilyen sör jó..a legolcsóbbal is ugyanolyan finom.
2010. ápr. 26. 10:55
Csak simán sörben. A csirkecombot szoktam igy csinálni. Befűszerezed a combokat, berakod tepsibe, egy dobozos sört kell önteni bele, semmi zsirt. Lefedem alufóliával, 25 percig igy párolódik, vagyis készre fő a sütőben, majd leveszem a fóliát, és készre sütöm. Nagyon finom, szépn a szine, és az alkohol is elpárolog a sörből, igy gyerekek is ehetik:)
2010. ápr. 26. 08:33
Sörtésztában sült, vagy csak simán sörben?? Mert ez utóbbiról még nem hallottam...
2010. ápr. 26. 08:16
Hogy kell ezt csinálni, milyen technikával?
2010. ápr. 26. 08:13
Szerintem minden hús finom sörben sütve.
2010. ápr. 26. 07:30
Sörben sült csirkét imádom. A pulykamedalion is finom, ha sörben sütjük?

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook