Sonkás-sajtos csiga recept




1 db camembert sajt
1 csomag friss leveles tészta
25 dkg szeletelt sonka
A Sonkás-sajtos csiga elkészítési módja:
A camembert sajtot vékony egyenletes szeletekre vágtam. Kihajtogatottam a leveles tésztát. Beborítottam a sonkaszeletekkel, majd erre jöttek a sajtszeletek szép egyenletesen elosztva. A hosszabbik oldalánál fogva feltekertem a tésztát. Ezután kb. 1,5 cm-es szeletekre vágtam és az így kapott csigákat sütőpapírral borított tepsire rakosgattam. 190 fokos sütőben kb. 20-25 perc alatt készre sütöttem.
Jó étvágyat kívánok!
Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei
A receptet beküldte: Alessandro, 2021. ápr. 1. 16:04
A sonkás-sajtos csiga elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.