Sonkás gombás rántott palacsinta recept
A Sonkás gombás rántott palacsinta hozzávalói:Palacsinta:
30 dkg liszt
4 tojás
4 dl tej
só
szóda
Töltelék:
30 dkg sonka
40 dkg gomba
olaj
só
bors
petrezselyem
25 dkg trappista sajt
liszt
2 tojás
zsemlemorzsa
A Sonkás gombás rántott palacsinta elkészítési módja:
Elkészítjük a sós palacsintákat. Kevés olajon megpirítjuk a sonkát,hozzáadjuk a gombát,sózzuk borsozzuk.Készrepirítjuk. Tűzről levéve megszórjuk az apróra vágott petrezselyemmel,és hozzáadjuk a reszelt sajtot. A kész palacsintákat megtöltjük a raguval,és szögletesre hajtjuk. Lisztbe,tojásba,morzsába megforgatjuk és forró olajban kisütjük. Ízlés szerint adhatunk mellé tejfölt,de a majonéz is illik hozzá.
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: ronka, 2013. júl. 12. 23:12
A sonkás gombás rántott palacsinta elkészítési módja és hozzávalói.