Sonkás-gombás omlett Update: 1-es kód recept
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
Zsírszegény
A Sonkás-gombás omlett Update: 1-es kód hozzávalói:
2 evőkanál olivaolaj,
25 dkg gomba felszeletelve,
25 dkg sonka csíkokra vágva,
3 tojás,
3-4 evőkanál tejföl,
5 dkg reszelt sajt
tengeri só,
őrölt bors.
A Sonkás-gombás omlett Update: 1-es kód elkészítési módja:
A sütőt 180 fokra melegítjük (gázsütőnél általában 2. fokozat). Forró olívaolajban pirítjuk meg a vékony gombaszeleteket, közben hozzáadjuk a csíkokra vágott sonkát is. A tojásokat sóval, borssal alaposan felkeverjük. Kis méretű tepsibe, vagy hőálló egyadagos pudingformákba tesszük a gomba és sonkaszeleteket, aztán ráöntjük a tojást. Sütőben 20 perc alatt készre sül. Rákanalazzuk a tejfölt, megszórjuk reszelt sajttal és még 3-4 percen át sütjük, hogy az íze összeálljon
Kategória: Szénhidrátcsökkentett ételek receptjei
A receptet beküldte: Krysty, 2007. júl. 13. 17:10
A sonkás-gombás omlett update: 1-es kód elkészítési módja és hozzávalói.