Tejszínes-gombás penne recept
A Tejszínes-gombás penne hozzávalói:25 dkg bajor füstölt sonka
30 dkg szeletelt gomba
vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
3 dl tejszín
só
bors
oregano
500 g penne tészta.
A Tejszínes-gombás penne elkészítési módja:
A PENNE tésztát sós vízben kifőzzük. A vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, rátesszük a szeletelt füstölt sonkát és a gombát. Hozzáadjuk az 5 gerezd összezúzott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk és fűszerezzük sok oreganoval. Kevés vizet öntünk rá és kis lángon kb 30 percig főzzük. Összekeverjük a kifőtt tésztával és a tejszínnel. Tűzálló tálba tesszük, tetejét megszórjuk reszelt sajttal és pár percre a sütőbe tesszük."
Kategória: Tésztafélék receptjei
A receptet beküldte: Krysty, 2007. júl. 11. 11:03
A tejszínes-gombás penne elkészítési módja és hozzávalói.