Soltvadkerti Takarékszövetkezet becsődölt, tudja valaki, hogy a befektetők hogyan jutnak a pénzükhöz? (tudásbázis)
Ez így hülyeség ... a lakossági folyószámla is betétszámla, nem lehet felvenni róla pénzt.
Hogy fogadják-e a tételeket? ezt nem tudom, szerintem nem.
Te aztán tudsz butaságokat írni.
Ne haragudj!
Ugyan olyan szabályok vonatkoznak rájuk, mint a bankokra, ugyan azokat kell teljesíteniük.
Tényleg tudtak róla. Titoktartásit már akkor aláíratják, amikor odamennek dolgozni.
Ma kicsit utána kérdezgettem és azt mondják a nálam okosabbak, hogy a fizetést, gyest és társait fel tudják venni a számlájukat ott vezetők, egyedül a betét, amit az OBA rendez majd a meghatározott összegig.
Soltvadkert és Vidéke takarékszövetkezet honlapjáról letölthető az igénybejelentő, lakossági és vállalkozói is.
(www.vadkerttakarek.hu )
Rebesgetik, hogy titoktartási nyilatkozatot írattak velük alá pár hete. Sőt én egy nagyobb betétemet szüntettem meg 2 hónapja és feltűnően érdeklődött a hölgy, hogy miért akarom kivenni a pénzem, így utólag arra gondolok, hogy ők már tudták, hgy közel a vég és kíváncsiak voltak én is, mint ügyfél tudok-e valamit.
Egyébként mások is tudták, az elmúlt hetekben többen kiváltották a betétjeiket "megérzésből"
Ne keltsél már rémhírt!
Az OBA-val szerződtek, van betétbiztosítás és ők az illetékesek... csődeljárásról szó nincs, egyelőre végelszámolnak, de felszámolás lesz belőle, mivel a takszöv-nek már szavatoló tőkéje sincs
További ajánlott fórumok:
- Hogy tudok takarékszövetkezeti számra utalni?
- Ha Takarékszövetkezeti számláról egy másik Takarékszövetkezeti számlára utalok, akkor mikorra várható, hogy az illető megkapja a pénzt?
- 3A Takarékszövetkezetnél, Takarékbanknál felvehető a fizetés? Zavartalan már a szolgáltatás az átállás miatt?
- OTP-n hány órakor, hány napra jelenik meg egy mai nappal 14-óráig takarékszövetkezetes átutalás?
- Bácska Takarékszövetkezetnél lehet online utalni?
- Hogyan tudok külföldről az OTP számlámról a lányom Takarékszövetkezeti számlájára pénzt átutalni?