Hogy tudok takarékszövetkezeti számra utalni? (tudásbázis)
:)
Akkor működött a Duna Tksz-es ötletem.
Na melyik Tksz.?
Most már írd meg:)
Igen, jól érted!
Remélem nem lesz gondjuk vele, mert az Érdi Tksz. sajnos saját girós, így velük nincs szerződés, de próba szerencse.
Igen, néhány száz forint.
Én nem bántom a Tksz-eket, mert belőlük élek valahol, de ilyen lehetőség már közel 10 éve van, csak nem tudnak róla, mert elfelejtik, hogy van egy ilyen szerződésük, ami alapján el kell végezniük az ilyen tranzakciókat.
Ja, OTP-be még most sem fognak utalni.
Régen így nem fogadták el..otp-ről nem tudtam takszövbe utalni..elküldtek, hogy nem lehet..bementem a takszövbe, ott meg azt mondták, kell, hogy legyen egy takszövös számlám, mert más számlájára befizetni csak úgy nem lehet. Volt még akkor egy használaton kívüli takszövös számlám, arra lett befizetve és onnan lett átutalva..
Elhiszem, hogy ha mostmár nem így van. Ez 3 éve volt. 2010, szeptemberében. (kutya árát utaltam, onnan tudom pontosan):)
Nekem van tak.szöv számlám és már legalább 5 éve interneten bonyolítok mindent. Tehát nem lehet általánosítani, hogy tuskók a technikához.
Szerintem ha a közeledben van tak.szöv, ha nem is az ahova be kell fizetned, oda menj be, vagy hívd fel őket. Biztos el fognak igazítani. Egyébként meg ma már minden banki tranzakció pénzbe kerül. De szerintem ők egymás között is bonyolítanak forgalmat, tehát biztos befizethetsz bármelyik fióknál.
Nem, ilyet nem lehet.
Abba a Tksz-be kell bemenned vagy megpróbálhatod más Tksz-nél is, ha tudja az ügyintéző, akkor elvileg a tranzakció lebonyolítható, de sajna erről is kevés Tksz. ügyintéző tud....
Melyik Tksz-ről van szó? És te hol laksz?
Hát ez így nem teljesen igaz. Függ attól, hogy melyik Tksz. A legtöbb számlavezetője elég jó, bár az igaz, hogy a vidékiek nem igazán tudják azokat kezelni.
Tehát nem a szoftver a problémás, hanem az ügyintéző, ilyen meg bármelyik bankban lehet....
Bocs az off-ért, de az a hátránya a takszövöknek, hogy a távolból nem tudsz velük ügyet intézni, a többségük fejletlen informatikai rendszerrel rendelkezik, lassúak, nehézkesek.
(Épp ma húzták fel az agyamat ezekkel a dolgokkal.)
További ajánlott fórumok:
- OTP-s számlaszámra szeretnék pénzt utalni, ezt postán is lehet?
- Hogyan tudnék angol számlaszámra utalni pénzt?
- MKB: Netbankáron keresztül csak bankon belüli számlaszámra tudok átutalni vagy más bankhoz is akár?
- Bácska Takarékszövetkezetnél lehet online utalni?
- Hogyan tudok külföldről az OTP számlámról a lányom Takarékszövetkezeti számlájára pénzt átutalni?
- Tudja valaki külföldről milyen számlaszámra tudok utalni UPC Direct-nek?