3A Takarékszövetkezetnél, Takarékbanknál felvehető a fizetés? Zavartalan már a szolgáltatás az átállás miatt? (tudásbázis)
Más a bankom, de a kártyám képes oldalán, a jobb felső sarkában ott van, hogy "debit".
Tehát folyószámlához tartozik, nem hitelkártya, az credit lenne.
Én még hétfőn is tudtam simán fizetni vele ahogy minden nap utána is. A fizetés is rendben rajta volt. Neten is fizettem minden gond nélkül.
Úgy olvastam csak pár emberbek okoz még mindig gondot.
Más bank is sima levélben küldi, csak bedobja a postás.
PIN kódja külön érkezik, egy másik levélben, pár nap eltéréssel.
Igeeen?
Ez az új biztonsági rendszer? D
Nálunk meg a férjemé jár le most, neki semmi.
Egyébként ők régen nem küldték sima levélben soha, mindig személyesen vettük át. Ezért egy ilyen kártya megérdemelné, hogy legalább ajánlottban küldjék, nem?
Nekem még most sem küldték az új kártyát, a régi meg már nem jó, tiszta káosz.
Szerencsére nem ez a fő bankszámlám.
Mi 19:körül csak elkaptunk egy munkatársat, kiderült, hogy az én kártyám helyett, ami 2021-ben járna le, kaptam újat.
Már megsajnáltam a nőt, mert nem tudott meggyőzni, hogy biztosan nem hitelkártya, egyeztettünk minden adatot, de addig nem aktiválom, míg személyesen be nem megyek.
A két nevet már értem, mert férjem "alkártyája" az enyém.
Este 9-kor és éjfélkor is hivtam őket, "minden munkatársunk foglalt"
Én ott hagytam őket de van egy kis gondom velük. Megpróbáltam emilben érdeklődni, hátha
Én be tudtam lépni a netbankba, már tegnap is-igaz megerősítő sms kódot adott.
Nehézségek még vannak, pl: vásárláskor fedezethiányt mutatott a kártya( égtem mint a rongy), de kp-t tegnap is, ma is le tudtam venni.
Mondjuk, én eddig is Takarékos voltam...
Férjem 11:től hívogatja bankot, minden munkatárs foglalt.
Kaptunk egy levelet, ketten vagyunk címzettek, s van benne 1 kártya. Férj nem tud elmenni rajta, hogy ez most hitelkártya, vagy nem, olyan hülyén van fogalmazva.
Ma kapunk fizetést, és ugy hallottam még mindig gondok vannak az atallassal.
Gondolok itt netbank telebankra.
De bankkartyaval le tudjuk venni a pénzt? Hasznalta mar valaki ma a kártyáját?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a DIGI szolgáltatásairól?(internet, tv, telefon)
- Soltvadkerti Takarékszövetkezet becsődölt, tudja valaki, hogy a befektetők hogyan jutnak a pénzükhöz?
- Szerintetek melyik a jobb internet szolgáltató?
- Vihar miatt elment a szolgáltatás, ha nem áll vissza, akkor mi lehet a gond?
- Ki mennyi pénzt hagy havonta a kozmetikusnál és milyen szolgáltatásokat vesz igénybe?
- Napközben olyan helyen vagyok, ahol nincs térerőm. Ha átmegyek egy másik telefonos szolgáltatóhoz, akkor megoldódik a problémám?