Sok képet szeretnék egymás mellé falra tenni, de nem szögekkel. Mit tanácsoltok? (tudásbázis kérdés)
én szalvétaképeket szoktam felrakni sorozatokat egymásmellé van egymás alá.. és díszes szalaggal fűzöm össze a kereteket és csak kevés lyukat kell így a falva fúrni.
a gyurmás nekem sem vált be mert leszedi a falat és ha poros lesz akkor meg nem tapad rá a keret stb..
egy másik megoldás: pl a konyhába két lyukat fúrtunk és egy hosszú rudat - pici szalaggal- rögzítettem a kampókra. s erre a rúdra akasztgattam a képeket. így könnyen lehet váltogatni őket és nem kell sok lyuk sem..
ha vmi még eszembe jut leírom..
remélem érthetően írtam le...:)
azóta megoldottad vhogy?
A mh-emen is rücskös volt a falfelület, lehet, hogy ezért nem szedte le, ezt nem tudom megmondani.
Tecsóban is lehet kapni, kb. 200 ft., én ezt használom, ugyanolyna jónak tűnik, mint a drágábbak. (Eddig még nem próbáltam meg leszedni, ezért "tűnik".:)
Blueteck- már nemcsak kékben kapható.
Viszont nem mindegyik faltípusnál válik be.. Azt nem tudom, mitől függ, de itthon pl. lejön vele együtt a vakolat is, a mh-emen nem volt ilyen gond.
Nekem az falra nem tapadt rendesen, de ahol igen, ott még a vakolatot is leszedte, amikor lejött.
A gyurma mellett maradok, azzal keretestül fel lehet rakni a képet (feltéve, ha nem túl nehéz), és később nyomot sem hagy.
További ajánlott fórumok:
- 2 éves kisfiam két napja hány! Mit tanácsoltok?
- Tudnátok nekem olyan képet linkelni, ahol egy kb. 180 cm-es és egy kb. 200 cm-es férfi áll egymás mellett?
- A naplómban hogyan rakhatok be több képet egymás alá?
- Hogyan/mivel kell 2 képet egymás mellé szerkeszteni?
- Hogyan tudok Paint-ben egymás mellé rakni két képet?
- Hol lehet beállítani, hogy amit beteszek, képet, illetve motívumokat azok egymás alatt legyenek, és ne össze-vissza?