Sógornőmnek karácsonyra vettem egy olyan fülit, aminek az... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Nem lenne egyenesebb, ha nem is találkoznátok?
Ha a testvérednek így jó, fogadd el így amilyen, de nem muszáj tartanod a kapcsolatot vele, nem kell a karácsonyotokat elrontani.
Tudom miről beszélek, testvérem felesége alkesz volt. Nem hívtam és nem mentem hozzájuk ünnepekre.
De előtte vittem nekik ajándékot, főztem káposztát, mert azt szerették. Tudták, hogy átadom és megyek is.
Nem vagyok egy jópofizó fazon.
Megbeszélni ,hogy mi az oka az alkohol iránti vágyának?
Lehet valami lelki gubanc és /vagy alkoholizmus.
Azt ugye tudod ,hogy ez egy betegség és időben el kellene kapni mielőtt tönkreteszi a család életét?
De a Te dolgod ,akkor add oda a fülit.
Legyél kicsit nagyvonalúbb,,nem a te dolgod "nevelni".
Bár megértem az indulatodat.
Többet nem jönnél hozzám.
Nem vicces ,de legalább sértő.
A személyes ajándékodat tartsd meg magadnak! Karácsonyra meg karácsonytól függetlenül sem ajándékoznék senkinek ajándékot tudatosan sértő célzattal.
Egyébként pedig ha én kapnék ilyen fülbevalót (tuti nem kapok, csak a példa kedvéért írom) - arra gondolnék, hogy a pohár legalább félig tele.
Korábban sokszor feljött ez a téma, hogy ki hogyan látja: a pohár félig üres, vagy félig tele.
Vallomástevő - te mit szólnál ahhoz, ha bárki a családodból sértő célzattal adna neked karácsonyi ajándékot?
Tudom, csak egy vallomás; választ nem is várok.
Szeretetteljes ünnepeket kívánok!
Ahhoz meg mégis mi közöd van, miből mennyi van neki otthon?
Röptében vágnám utánad, aztán ki is csuknálak.
További ajánlott fórumok:
- Ki tart velem szeptember 5-től, karácsonyig a diétámba? Együtt könnyebb!
- Új év előtti elhatározás avagy Karácsonyig -5kg!
- Milyen marhaságokat kaptatok karácsonyra, aminek semmi hasznát sem vettétek?
- Direkt nem vettem semmilyen üdítőt karácsonyra. Tegnap a...
- Elővettem egy kis karácsonyi bejglit a fagyóból. Már...
- Tudtok valami gyerekeknek való karácsonyi idézetet, aminek a lényege, hogy a karácsony a szeretetről szól, nem pedig a drága ajándékokról?