Sógornőm jóban van a férjem volt b.nőjével (beszélgetős fórum)
Köszi MissBabyke,nagyon jól
esett,amit írtál!!! ;)
Nem is tudod mennyire...
Az élet pedig már csak ilyen..egyre több a direkt rosszindulatú ember.
Nem kell ezzel foglalkozni és szépen iktatni azonban kifele..nincs szükséged neked ilyen emberekre az életeben.
Hajrá!
Ebben is van igazság! ;)
Nos,a s.nőm elég pletykás,és csak tartok attól,hogy minket kipofáz a v.nőnek..de ezek csak feltételezések..az viszont nem,hogy nekem a volt csajt fikázta,most meg ö.melegedtek..ilyenkor felmerül a kérdés,hogy ez fordítva is így lehet?
Lehet,hogy én is túlzok,es sokat adok a hülye pletykákra..de asszem a s.nőm itt a főkolompos!!!
Szntem..
Jókat írtatok,köszi mindenkinek!
:D ez aranyos!!!!
Szigorúan hetero vagyok! :D
Dettó, Andi...
A témához meg: az én sógornőm is jóban van a férjem exével, engem nem zavar. Az igaz, hogy ők korábban is jóban voltak szerintem.
Az zavar, hogy jóban vannak, vagy hogy úgy érzed, a "hátad mögött" történik, és kibeszélnek?
Te jóban vagy a sógornőddel? Mert akkor talán meg tudjátok beszélni, bár ha jól értem, ő tagadja.
De az is lehet, hogy nem kellene pletykákra hagyatkoznod, lehet, hogy valaki felnagyít az egész sztoriban valamit, pl az ex írt valamit sógornődnek, amire "illett" reagálnia, meg volt egy felköszöntés, és annyi. Nem nagy kaland.
Mert a férjem,volt nő+ a legjobb haverja+ felesége anno egy bandat alkottak,es a csaj tajekoztatott a szituról!
Mint mondtam,nem vagyok fb tag!
Pms1!
Helyreraktál...lelkileg,köszi!!!!
Ezért már megérte feldobnom ezt a f.témát!! ;)
Köszi! Ez nagyon ott van szeren..marmint a dumád!!! :D
Sirály!!! :D
Köszi Andi!
A számból vetted ki a szót!!!
Mindenkinek a maga problémája a legfontosabb.
Te is nagyon ráérsz, ha olyan fórumokkal is tudsz foglalkozni, amelyek egyáltalán nem is érdekelnek.
Bocsi :)
En nem utalom a volt nőt!!!!
Inkább lassan a s.nőmet,hogy ennyire "egyenes"!
Amíg nem a fèrjed van túl jóban a volt barinővel, addig cu..dar felesleges aggódni.
Na meg közöd sem sok van hozzá
Én azt utàlom, ha hivatali kötelességem valakit utálni, mert Gizike utálja. Hát hadnemá.
Van nekem igaz barátom! Nem ez a para...hanem,hogy egyszerűen utálom a kétszínűséget...jó mindenki azzal dumál,akivel akar,ez ok!
Csak nem mindegy,hogy mit...
Sok évvel ezelőtt azt mondtam a számítógép a veszekedés melegágya. Internet főleg az.
Sajnos, vagy nem, de megleljük a volt szerelmeket, ellenségeket, barátnőket.
Ha túlléptünk a sérelmeken, újból beszélgethetünk.
Én is elég sok személyt megleltem a fiatalabb éves koromból..
Hogy túl reagálod e? Ha tényleg " titkokat " oszt meg, nem kizárt hogy van mit féltened.
További ajánlott fórumok:
- Valóban káros mikróban melegíteni? A sógornőm még a tápszerhez a vizet is mikrózza. A szilárd táplálékot is műanyag edényben mikrózza. Baj?
- A családomban a sógornőm jehova vallásba lépett át már vagy 20éve. Szeretném megtudni milyen vallás ez? Miben különbözik más vallásoktól?
- Hu de utálom, hogy sógornőm puszi sorozatot ad a fél éves...
- Hogy viselkedjek a sógornőmmel?
- A sógornőm bejelenthet valakit a férjem tudta nélkül?
- Hogy kerüljem el a sógornőm, ha egy társasházban lakunk?