Hogy viselkedjek a sógornőmmel? (beszélgetés)
Jézusom! :-(
Dns...bakker! Rettentő buta és primitív emberek lehetnek ha ilyen dumával próbálták tudatni veled mit gondolnak...
De a gyerekeket se fogadják el? :-S ez nagyon szomorú :-(
En is ilyen voltam,nyugi..Sot meg neha most is legszivesebben bognek.Neha egy banto megjegyzes jobban tud fajni mint a pofon:(
Mostanra odaig jutottunk hogy az egyik sogorasszony olyan szinten utanoz minket,hogy mindenkinek szemet szurt..Pl:vettunk kutyust karacsony elott.Addig ragta a ferje fulet mig a 2 hete meg nem vettek egy shitsut..3 gyereke van de kellett neki kutya mert 'unatkozik'..Termeszte3sen a kutya fajtiszta nem keverek mint a mienk:)
Nalunk hagyomany hogy minden jeles alkalomkor etterembe megyunk vacsizni..Kifejtette a velememenyet iden is hogy 'jol megy nektek' el tudom kepzelni hogyan viselkedik 2 kisgyerek az etteremben stb stb..
Mit ad Isten a 6 eves kislanya elszolta magat a hetvegen hogy anyukaja szulinapjan mennek etterembe..de nem am valami car occso helyre mint mi,hanwem osztalyon felulibe:)
Szerinted??Regen nevettem ilyen jot:)
Ismeros:)Nyaljak a hatsodat aztan a hatad mogott megy a dumalas..Ha meg nem veszel reszt a jatekban akkor te vagy a bekepzelt..
En csak egyet tudok tanacsolnilegalabbis is en igy elem tul:mar lecarom oket..Kaptam en mar annyi cart toluk,hogy el sem hiszed..Legutobb a gyerekeim szulinapi bukijan emlitettek hogy DNS mintat kellene vetetni toluk,mert mindig betegek,lehet valami hibas gen okozza..Es hogy a ferjem SOHA nem volt beteg kicsinek..(Ertsd:a gyerekek nem a ferjemtol vannak DNS-el bebizonyithato lenne)
Van meg par ilyen folosleges sorolni..Mivel csak mosolygok rajtuk meg jobban idegesiti oket..Volt ido mikor BARMIT megettem volna erte hogy rendezodjon a kapcsolat es fogadjanal el engem es a manokat..Mara lecarom..Mondjuk a ferjem is:)
Nekem 2 ilyen allatfajtam van:) Card le magasrol,ha megjegyzest tesz rad a fuled hallatara szolj vissza kedvesen de hatarozottan..Ha a parod vele beszeli meg a ti maganugyeiteket az mar problemasabb..Akkor a paroddal kell tisztaznod hogy neked ez nem tetszik.
Nezd barmit is csinalsz,soha nem leszel eleg jo..Az anyossal mi a helyzet?O is ilyen tunderi teremtes mint a lanya?
értem, akkor nehéz helyzet tényleg, mert a barátod is túlságosan a tesó felé húz...ezek szerint,
szerencsére nekem olyan a párom, h. semmiről nem beszél a tesójával - ami kettőnkre tartozik - én sem szoktam anyummal mindent megosztani
mi örülünk is neki hogy vannak közös mondjuk úgy: 'titkaink'
amúgy is szeret a családja engem és én is őket
...de átérzem a helyzetedet, mert volt olyan párom, aki mindent kibeszélt rólam/rólunk, de én inkább a szakítás után jöttem rá, h. valószínűleg ez történt, mert én magamból indultam ki és nem beszéltem rólunk senkinek akkor sem és azt gondoltam róla, h. ő sem teszi:/
szerintem IGAZA van annak , aki arról ít,h. nem kell jóban lenni a sógornővel,
krisz42 is jót tanácsolt: Kérdezz rá mindenki előtt,h miért mondta ezt vagy azt.
persze, a te mentalitásodtól is függ,h. megtennéd-e ezt, de még ami
FONTOS:
pároddal beszélj,h. egyezzetek meg abban,h. nem mond el mindent a tesójának EZ A TI KÜLÖN CSALÁDOTOK, KÜLÖN ÉLETETEK, nincs köze hozzá!
...remélhetőleg egyetért majd veled és csökkenti a kettőtök életének kibeszélését.
Sziasztok,
én is tartok a családtól,első találkozás lesz majd a jövő héten,és félek h mit szólnak majd.
Figyu! Tudom miről beszélsz, szerencsére nálunk a tesója Ausztriában élt de ha évi 2 alkalommal jöttek látogatóba és maradtak pár napig én már előre rosszul voltam...már a gondolattól is.
Azóta az exem már de a mostani bnője is rosszul van a nővérétől, tehát nem velem volt a baj :-D
Én akkor hagynám a fenébe. Francokat kötelező barátkozni. Próbálj nem venni róla tudomást, az a legjobb.
Sajnos már mindig is olyan marad, ilyen dolgok tudatába te meg a büdös életbe nem leszel a barátnője :-) hülye lennél az lenni :-)
További ajánlott fórumok:
- Hogy viselkedjek egy irtó egoista és nagyképű emberrel, aki levegőnek néz? Nézzem én is annak vagy beszéljek vele?
- Szakítás után hogyan viselkedjünk "helyesen"?
- Távkapcsolatban nagyobb szabadságot akar, pedig nemsokára összeköltözünk. Hogy viselkedjek?
- Mi lehetett a gond és hogy viselkedjek vele ezután?
- A páromhoz vissza akar térni a volt felesége. Hogyan viselkedjek?
- A barátom holnapra meghívott hozzájuk, mivel fát fogunk díszíteni. Kicsit azonban izgulok, (bár máskor is voltam már ott.) Hogy viselkedjek?