Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Nem bírom mikor sógornőm olyan ajándékot hoz amivel saját... fórum

Nem bírom mikor sógornőm olyan ajándékot hoz amivel saját... (beszélgetés)

Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.

30. Ruslan (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 14:23
Rossz volt a régi és korábban említetted neki, milyen lábtörlő tetszik neked? Ha egyik sem igaz, akkor szerintem neked van igazad. Ilyenkor nem kell szégyellni, megmondod nem lesza helye a házban, mert nem talál.
dec. 5. 13:50

A karácsonyi időszak után a lábtörlőt kimossuk /ha lehet/ és becsomagolva eltesszük a jövő évi karácsonyra. A sógornőnek meg ezer dicséret, hogy milyen hangulatos volt, így nem lesz sértődés de nem is kell tovább nézni.

Egyéb átrendezést meg nem engedünk neki. De ha mégis megteszi akkor viszonzásként van az az illatosító, ami rendszeresen illatanyagot fúj ki , ami kellemes ugyan de az örökös zizzenései kibírhatatlanok. Ilyet viszel neki legalább kettőt, vagy minden helyiségbe egyet és be is állítod mindenhol nagyon kedvesen.

28. asztanaviszta (válaszként erre: 22. - Levarosbukta)
dec. 5. 13:08

A feszkó talán azért van, mert a sógornő kérés nélkül nekiállt más lakását átrendezni.

Te mit szólnál hozzá, ha anyósod/sógornőd/barátnőd, akárki beállítana hozzád, vinne neked pl. egy díszpárnát és szó nélkül lecserélné azt, amit te kitettél és használsz?

27. michelle.r (válaszként erre: 20. - Alnisa)
dec. 5. 13:03

Onnan tudom, hogy nem random ajándékozgatok embereket, hanem a családomat és a barátaimat. Azokról pedig pontosan tudom, hogy mi milyen élményt adjak, ami örömet okoz.

Van, akinek pontosan azért ajándékozok színházat, mert magának nem venné meg, de él-hal érte.

26. Amaunet (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 12:38

Ötletem sincs hogyan kezeld a sógornődet. Gondolom, a családban is így viselkedett és a férjedet is "leuralta" ezzel a viselkedéssel.

A férjednek kéne helyretenni a nővérét, hogy rendezkedjen a saját családjában és otthonában.

25. f6bc3125a2 (válaszként erre: 20. - Alnisa)
dec. 5. 11:50
Ez nekem szól? :D Élményt annak ajándékozunk, aki közel áll hozzánk, és ismerjük annyira, hogy tudjuk, mivel tehetnénk boldoggá. Nem a szomszédot vagy a munkatársunkat lepjük meg vele, hanem mondjuk azt, akivel egy ágyban alszunk.
24. Érdekes73 (válaszként erre: 17. - Asztanaviszta)
dec. 5. 11:14
Jó rendszer ez is :)
dec. 5. 09:30
Nem hiszem hogy a mikulás szőnyeg a lényeg,,ez volt a pillanat amikor kibukott a dolog.Van amikor épp egy ártatlan semmiségen borul a bili,,ha olyanok az előzmények.
22. levarosbukta (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 09:28
Azért azt a mikulásos lábtörlőt el lehet viselni 2-3 hétig, utána visszateszed a tiedet. Nem értem minek kell még plussz feszkót generálni mindenből.
21. loch ness (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 09:23
Mikulásos lábtörlőt szerintem ki lehet rakni egy-két hétre akkor is, ha nem illik bele a színvilágba, de az ünnep hangulatát hozza. Itt a probléma azzal van, hogy ő cseréli ki a jelenlegire, ami csakis a házigazda joga. Más otthonában nem rendezkedünk. Ezt kellene valahogy megértetni vele.
20. Alnisa
dec. 5. 08:31

Jó fejek vagyok ezzel az ajándákoz élményt dumával.

Egyrészt, honnan tudod, hogy akinek adod mi az élmény? Ez kb ugyan az mind a random ajándék vagy örül neki vagy nem. Könnyen lehet, hogy olyan élményt ajándékozol, ami neked tetszik és nem neki.

Másrészt azért ezek az "élmények" igen boros áron vannak. Nem gondolom, hogy 5000 Ft-t lehet élményt ajándékozni. Már egy színházjegy is többe kerül. 80 e-t meg nem ajándékozok élményt a sógornak. Persze van akinek ezt meg sem érzi a pénztárcája, de a többség nem ebben az anyagi helyzetben van.

19. Myra (válaszként erre: 18. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 5. 07:44
Vannak ilyen emberek.
18. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 14. - Amaunet)
dec. 5. 07:43
Teljesen igazad van, a gyereknek akart örömet okozni mikulásos lábtörlővel, de az hogy megy és le is rakja elvéve ami ott van, az a bosszantó, férjem nővére, és szeret kedveskedni az igaz, de olyan dolgokkal amit szerintem nem illő, és sajnos ha nem teszem ki duzzogás van. Igen nálunk meg van a színvilág amibe nem illik be. Meg sajnos ő szeret nálunk is rendelkezni, volt erre már szólásom és én kaptam ki
17. asztanaviszta (válaszként erre: 7. - Michelle.r)
dec. 5. 06:48

Mi beszüntettük a karácsonyi ajándékozást. Csak a gyerekek kapnak (szülővel egyeztetve).

Felnőtt emberek saját jövedelemmel megveszik maguknak azt, amire szükségük van.

Így nincs stressz, nincs pénzkidobás.

16. asztanaviszta (válaszként erre: 14. - Amaunet)
dec. 5. 06:46

Lehet, hogy a gyereket ajándékozza, de más lakását akkor sem rendezem át.

Odaadom amit vittem, és az ajándékozott majd eldönti mikor egy hogyan akarja használni.

15. Nilla
dec. 5. 05:06
Jól nyakon is verném. 😅
14. Amaunet (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 23:50

Nagyon szinben, stílusban lehet tartva a házatok, ha nem fér bele egy lábtörlő.

Lábtörlőből sosem elég, mert lehet, hogy az eredeti tisztítóban, mosásban van.

Lehet, hogy ő valójában a gyereket szerette volna jándékozni ezzel és nem téged bosszantani.

13. Myra
dec. 4. 22:40
Bosszantó
12. f6bc3125a2 (válaszként erre: 11. - Regin_a)
dec. 4. 20:52
Mit lehet venni egy nem fiatal nőnek, akinek mindene megvan? Élményt. :D Én nem várom el, hogy kitalálják, mit szeretnék. Kérdezzék meg, ha nem tudják, de eszükben sincs. :( Sok felesleges hülyeséget kaptam életemben. Örültem, hogy gondoltak rám, de ennyi...
11. Regin_a (válaszként erre: 9. - F6bc3125a2)
dec. 4. 20:23

Egy barűtommal ez van, sw a b.nőm histit kap mert "nem érzem" minek örülne

Mit lehet egy nem fiatal nőnek venni amikor minden megvn? Semmit, hülyeségert

Egyszer elveim ellenére vettem egy BlakVelvet parfümöt, na a nnak örült

Dehát minden évben nem lehet

Ha vennék magamnak Derrick férfi parfűmöt annak is örülne. Nade 26ezer + posta már ennyit nem érek :)

10. michelle.r (válaszként erre: 9. - F6bc3125a2)
dec. 4. 20:05
Nekünk nagyon bejött. Tényleg szinte a nullára redukálta a stresszt.
9. f6bc3125a2 (válaszként erre: 7. - Michelle.r)
dec. 4. 17:42
Az ajándéklista nagyon jó ötlet.
dec. 4. 17:40
Úgy okozunk a másiknak örömet, ha olyan ajándékot veszünk neki, amire neki van szüksége, nem nekünk. 🙄
7. michelle.r (válaszként erre: 5. - 55Judit)
dec. 4. 17:36
Ezért érdemes inkább élményeket ajándékozni. Illetve nálunk évek óta van ajándéklista. Oda mindenki feldobálja amit szeretne, és abból lehet válogatni. Amikor valaki "leüti", vagy az érintett megveszi magának, törli. Így egészen biztosan nincsenek kínos feszengések.
6. libikóka (válaszként erre: 5. - 55Judit)
dec. 4. 17:05

Nem szaladtam ilyen messzire,,van akinek meglehet mondani hogy mi van.

Itt még nem került szóba ,,bár gyanítom nem lehetnek puszipajtások,,mert akkor talán ki sem került volna ez a vallomás.

De ez is csak feltételezés.

5. 55Judit (válaszként erre: 4. - Libikóka)
dec. 4. 17:01

Megsértődik ha nem látja. De egyeseknek nincs az a tapintatos módszer, amivel el lehetne mondani hogy lakberendezési dolgokat nem kell ajándékozni.

Ajándékot adni nem egyszerű, kivéve ha tudjuk mire vágyik a másik. Az ajándékozás legtöbb emberben feszültséget szül.

4. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 16:57

Hogy hoz az hagyján,,vagy használod vagy nem.

A rendezkedést én sem díjaznám.

Persze egy szőnyeg nem indokol perpatvart,ha meg nem látja estleg a holmit amit hoz,,akkor csak leesik neki.

3. Enissa (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
dec. 4. 16:54

Beszéltél erről vele?

Bár a férjednek kellene, hogy ne legyen sértődés.

Jut eszembe, lehet a testvéred felesége is. :)

Ha ő leteszi, te meg vedd fel, ha nem tetszik és tedd vissza azt, ami nektek tetszik.

dec. 4. 16:49
Túlságosan otthon érzi magát nálatok, nem?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook