Sms-ben kapható diétás recept. Ismeri valaki? (tudásbázis kérdés)
Mit mondhatnék!Én is jócskán meglepődtem hogy miután megkaptam sms-ben a kódot elolvastam a recit ,rá 1 napra egy másik hölgy főzőcskés oldalán ugyan ezt találtam meg.
Nálam bejön.
Erről már volt itt topic, és itt írogatott az a fiatal hölgy, aki ezt összerakta.....fel is tette ide valamelyik topicba, és később --állítólag-- ez a másik, aki pénzért szeretné hirdetni, hogy ismondjam...."magáévá tette".......
Finom nagyon, én is ittam, de nem fogytam egy grammot sem....:((((
A szűztea teakeverék összetevői:szűztea kivonat,utifű levél,perilla levél,lótusz levél.
Utifűlevél:Csökkenti a felső légúti nyálkahártyák izgalmát, gyulladását; antibakteriális hatású. Gyermekkori légcső- és hörghurut kezelésére alkalmas.
A perilla és lótusz levélről még nem találtam semmit.
A zőldtea hasonlo hatás tulajdonsággal rendelkezik mint a ginzeng és némi zsírégető hatása is van.
A szűztea teakaverék legfőbb összetevője a még kezeletlen(szűz)zöld tea.Tulajdonképp antioxidáns hatása miatt fontos a diétázok számára.Segíti a szervezet védekezését a káros szabad gyökökkel szemben,melyek roncsolják a sejtfal szerkezetét,illetve a sejtek alkotórészeit,valamint felelősek az oxidációs eredetű öregedési folyamatokért.
Gondoltam leíróm a teák hatását:
Ginzeng:Növeli a szellemi és fizikai teljesítőképességet. Fokozza a koncentráló- és emlékezőképességet, az éberséget, az izmok fizikai terhelhetőségét. Erősíti a szervezet általános ellenálló képességét.
Citromfű:Nyugtató, antibakteriális, antivirális hatású, valamint ideges eredetű alvászavaroknál, gyomor- és bélpanaszoknál alkalmazható gyógynövény. Külsőleg herpesvírus-fertőzés tüneteinek enyhítésére hatékony.
Borsmenta:Simaizom görcsoldó, epehajtó, szélhajtó hatású. Emésztési problémák, gyomor- és bélgörcsök, illetve krónikus epehólyag-bántalmak esetén alkalmazható.
Nehogy megrendeld!
Itt a reci-ez az!
Hozzávalók:
Teafilterek: szűztea(vigyázz hamisítják), ginseng, zöldtea, citromfű, borsmenta
Gyümölcsök: grapefruit, citrom, ananászkarika(konzerves is jó)
Egyéb hozzávalók: méz, ananász lé(rostos üdítő)
Elkészítés:
Fél liter vizet felforralsz és a tea filterekből egyet-egyet beleraksz a vízbe majd 20 percig állni hagyod. Egy nagyobb edénybe belerakod a meghámozott és apró rostokra szedett 1 db grapefruitot és ananászkarikát, a kifacsart citrom levét, 1 kanál mézet, fél liter ananászlét és összekevered. Miután kihűlt a tea hozzáöntöd a gyümölcs rosthoz, és keverés után palackozod. Hűtőben tartandó.
Én naponta fél litert iszok meg. Az íze kellemes, kesernyésen édes és pikáns. Általában 3 nap alatt veszed észre a változást. Próbáld ki! Nem veszítesz vele semmit csak pár kg-ot, ami amúgy is fölösleges.
További ajánlott fórumok:
- Írnátok nekem olyan tea nevet, ami gyógyszertárban kapható és diétás, anyagcseregyorsító?
- Kézekcémára tud valaki ajánlani valamilyen recept nélkül kapható csodaszert?
- Valamelyik nagyáruházban kapható Norbi süti v. valami más, ami diétás?
- A DM-ben, Rossmanban még mindig nem kapható olyan diétás italpor, ami nincs televágva cukorral?
- Ismeri valaki az Almody mandulás torta receptjét? (Ikeában kapható)
- Napvédő krém, ami receptre kapható.