Sminkcuccok tárolása - ki hogyan, miben? (beszélgetés)
Szeretném megkérdezni, hogy tudja-e valaki, hogy a Baby Bottom Butter popsikrémet hol árusítják, itt nálunk.
ha tartósan nem használod a sminkcuccokat, tedd őket a hűtőbe, így tovább bírják - nem fognak megavasodni, nem szaporodnak bennük baktériumok. (én is ott tartom azt, amit ritkán használok, de azt sem szeretném, ha ki kellene dobni).
Nekem 2 sminktáskám van. Az egyikben otthon tartom az összes smink cuccot (ez nagy). A másikban pedig az éppen használtat, és azt, amit mindig magamnál hordok- spirál, szemceruza, szájfény, pirosító, és sminkecset. Ez mindig a táskámban van, készenlétben :)
3 sminktáskám van.....:D
a kedvenc sminkjeimet egy rózsaszín csillámos,fogantyús fém ládikóban tartom, nagyon szeretem!! :) a többit,amiket nem használok mindennap, a másik kettőben tartom
Háát ha hiszed hanem,én szilveszterkor festettem ki utoljára magam--azóta sem!
Remélem elmúlik nálad!Miért utálatos?Pattanásos,vagy száraz?Kened?
Ezen még nem is gondolkodtam. :)
XDDDDD Egy jó fél éve én is alig festem magam. Egy darabig nem volt kedvem, most meg olyan utálatos bőrbajom van, hogy semmit nem merek a közelébe se kenni. Csak egyszer múljon el, én már úgy várom, hogy jól bevakoljam magam :D
rendes volt tőle! :))
Én is tőle kunyizom,de nem adja,mert a horgászcuccai abban vannak,neki meg van másik szerszámoknak!
mármint nem a te uradtól kunyizom :DDD
:))) én meg azt nem értem,minek van ennyi,mikor nem sminkelek? :D
persze,hogy pici,csavartartó nem nagy,de szerintem vegyél egy olyan ládikót te is :)
2 ecset van, amit mostanában rendszeresen használok, azok kispohárban vannak beállítva a spirál, gyakran használt szájfény, ceruza mellé. Fixen csak az alapok vannak elő 1 pohár+ egy kis üveg tároló, a többit mindig a kofferban tartom, mert különben nem férnék el.
de tök jó nem?praktikus!pedig mindig kunyizom a pasitól,hogy adja oda nekem,de nem adja,asszonta majd vesz egyet inkább :DDD
Vidéki vagyok, sajna az nekem messze van.
Az ecseteket kerek, fültisztító-pálcikás dobozban tárolom.
Az enyém olyan :) csak ebben egy nagy sminkes készlet is volt gyárilag, így pl. a szemhéjpúpereknek, ceruzáknak is ban tartó, amibe be lehet pattintani. Igazából csak annyit szolgál, hogy szabályos sorban állnak, meg azon az 1-2 alkalmon, mikor vittem valahova, akkor stabilan álltak a gyári cuccok.
Nem ládikát néztem, hanem fiókos csavartartó dobozt, de drága volt és kicsik benne a rekeszek. Nem fér bele pl. egy 4 részes szemhéjpúder vagy pirosító, vagy szájfény, stb.
Ik.a-ban lehet kapni jó kis tárolókat, én is ott fogok most venni. Egyre több a sminkes cuccom, kinőttem a neszeszereimet,úgyhogy ez nálam is probléma. Ecseteket ti miben tároljátok?
írni meg nem tudok. :) bizsu.
nekem a biszuk vannak olyanban. :D a sminkcuccok meg egy nesszeszerben, meg a fürdő polcán, nekem nincsen olyan sok.
Vegyél az Ob*ban ilyen kinyitható műanyag szerszámos ládikát,amik a férfiaknak vannak!:)))
Most komolyan,én fogok!Itthonra jó,a kutya nem nézi,és egyben lesz minden! :)
Én olyan megoldást keresek, ami könnyen átlátható, hogy ne kelljen még a kutatással is időt tölteni reggelente.
Én tartok a fürdőszoba tükör szekrényében,egy fonott kosárban is vannak,meg egy kisebb csokis dobozban,meg a fésülködő asztal fiókjában is....sok van
Egy lépcsősen szétnyitható sminkes kofferben. Nagyon jól el lehet benne mindent rendezni, összezárva kis helyet foglal. Meg persze jól lehet utaztatni is, de erre hétköznap nincs szükség :)
szia!
Én egy nagyobb téglalap alapú neszeszerben:)
Annyi a baj vele,hogy sokat kell rendezgetni ill kutatgatni:)
További ajánlott fórumok: