SLIM LADY kapszula (beszélgetés)
A Slim Lady szedését abba kellett hagynom, mert visszatért a gyomorfájdalom. Valószínűleg alapból is sok a savam.
Pedig szerintem hatásos szer, nekem felgyorsította a fogyást, csak sajnos nem bírtam.
Egy ismerősömnek odaadtam, neki semmi panasza nincs rá.
Most a zöldkávé-t (ugyanez a gyártó szintén) kezdtem szedni, ahogy lentebb is írta Arvena, tőle vettem az ötletet. A gyomromnak eddig semmi kifogása.
Megérdeklődtem a gyártótól, hogy meddig lehet számítani a farkaséhségre.
Kb 2 napon belül válaszoltak, nagyon korrektül. Várjunk türelemmel, amíg megszokjuk a terméket.
Az igazság az, hogy a farkaséhség, erős gyomorfájdalomba is átment és azt gondoltuk, hogy a zöld tea miatt lehet, ami gyomorsavat csinálhatott.
Amikorra írt a gyártó, addigra az én gyomorproblémám már majdnem el is múlt. 4-5 nap alatt teljesen.
Szerintem hat a kapszula.
Valóban, ahogy írták máshol is úgy gyorsítja fel az anyagcserét, hogy nem hajt meg.
Sziasztok!
Eddig 2 kapszulát szedtem be belőle (kolléganőm 1-et), egymástól függetlenül azt tapasztaltuk, hogy a bogyó beszedése után másfél-két órával farkaséhségünk lett!
Ez ugye csak ilyen kezdeti dolog, mert ez így nagyon nem jó?
Mi okozhatja ezt?
Mivel mást nem írnak, étkezés előtt néhány perccel 2 pohár vízzel (4 dl) vettük be a kapszulát.
Ilyenkor mi a helyzet?
Sziasztok.
Szedi valaki ezt a bogyot?
Van esetleg valami kellemetlen mellékhatása .
Sziasztok!
Szedi valaki? Tapasztalatok?
Teljesen tisztában vagyok vele, hogy csodaszer nincs és tenni kell a jó testalkatért! Nem is tömni akarom magamba, s mint olvashattad már korábban is szedtem kapszulát (de jóval kevesebbet, mind javasolták, s igaz lassabban, de használt), s mellette tettem is érte! Egyébként már megbocsáss, de tapasztalatot kértem olyantól, aki szedi és nem "letolást/kioktatást"!
Nem minden embernek van lehetősége edzésekre járni stb.!
További ajánlott fórumok:
- Ismered a Slimfit zsírégető kapszulát?
- Cactuslim fogyasztó kapszula - a természetes zsírblokkoló, ismeri valaki?
- Ki szedte már a Flavin 7 slim kapszulát? Tapasztalatok?
- Próbálta már valaki a Slim trim nevezetű kapszulát, ha igen mik a tapasztalatok?
- JutaVit Slim Lady anyagcsere serkentő és zsírégetésben segítő kapszuláról mik a vélemények?
- Ismeri valaki a Slim Flavin+7 kapszulát?