Ki szedte már a Flavin 7 slim kapszulát? Tapasztalatok? (beszélgetés)
Az édesgyökér kivonat azt a genetikai kódot írja át, hogy a szervezet ne "tároljon", valamint aktivizálja a zsírégetésért felelős enzimeket.
Hogy hogyan, azt kérdezd attól, aki a kutatást végezte.
Ami engem illet, sok mindent próbáltam és semmi nem segített, még heti két spinning óra után is ugyanúgy néztem ki 3 hónap edzés után, ahogy elkezdtem..
Nem tudom tudományosan mitől működik, de azt látom, hogy már most az oldalamon "karcsúsodok", pedig semmit nem teszek másképp, mint mielőtt elkezdtem szedni. Pár hét múlva jelentkezem!
Konkrétan melyik gént, és hogyan változtatja meg?
Mert erről nem szól a fáma...
ma van a második napom, tudom, hogy nem étvágycsökkentő, de ma még nem kívántam semmilyen ételt, hogy ettől vagy mástól, nem tudom
még jelentkezem
sziasztok
én ma délben vettem be először, be fogok számolni a tapasztalataimról
Gombos Edina szerint megváltoztatja a géneket.
:-O
Igen,sajnos ez szerintem is meg támadható !
Igaz,hogy magában az édesgyökérben vannak flavonoidok ,de az említette Glabridin furcsa mód csak a szer gyártójának a honlapjain található! A gyógynövény enciklopédiába sincs említés arról ,hogy az édesgyökér zsírégető hatásáról lenne ismert.
És a Glabridin az egy flavonoid. Ami zsírt éget.
Kár hogy a reklámokon kívűl máshol semmi nyoma!
:-/
A flavonoidok a növényvilágban elterjedt gyógyhatású vegyületcsoport, sok gyógynövény a flavonoidoknak köszönheti előnyös tulajdonságait.
A flavonoidok nevüket sárga színükről kapták (flavus latinul sárga). Az UV-fényt elnyelik, így a rovarok számára a virágzat flavonoidtartalma attraktáns (=vonzó) hatású.
A reklámok valami Glabridin nevű hatóanyagot emlegetnek ami zsírt éget, és amit állítólag az édesgyökérből vonnak ki.
A Wikipédia viszont nem említ ilyen hatóanyagot az édesgyökérben:
Minimum gyanús.
További ajánlott fórumok:
- Vörösáfonya (tőzegáfonya) kapszulát szedtetek már? Véleményeket várok.....
- Segítséget szeretnék kérni tejszaporitáshoz! Kinek mi vált be, hogy több legyen a teje? Motherlove kapszulát szedte valaki?
- Mennyi Szűztea kapszulát szedtek 1 nap?
- Görögszénamag kapszulát szedte valaki?!Valami vélemény cukorbetegségre a gyógyszerről?!
- DAS gesunde PLUS Haar vital hajnövesztő kapszulát szedte valaki? Mennyi idő alatt volt látható változás?
- Ismeri valaki a Slim Flavin+7 kapszulát?