Skorpió nő + Bika férfi (beszélgetés)
lelkis bika? ez ujdonság :)
baratom olyan h baja van nem modnja csak 10-15 perc mulva h minyomassza es sokaig hurcolja magaban a problémákat. erre gondolsz lelkis alatt?
mert h vele nem lehet olyan nagy siros lelkizeseket csinalni az is biztos :D
szűzzel nekem is. nem tudom h müködött volna hosszútávon, de rövid távon elegem lett belőle :)))
az ikrek érdekes. nekem ikrek haverjaim voltak .. aztan kiderült h csak én gondoltam haverilag rájuk..:D az ikrek paisk imadjak a skorpio noket. :D
mondjuk minket csak imadni lehet :DD
szerintem se a horoszkópon múlik, csak mikor olvasgattam dolgokat akkor néztem h jéé hat pár dolog emnnyire igaz :))
nálunk is ez van, olyan türelmes..hihetetlen arany természete van :)) mi is tök jól kiegészítjük egymást, meg húzzuk a másikat, érted mire gondolok. épitöleg hatunk egymásra :)
én lnyugodtam kicsit, ő meg jobban kinyilt. és egy nagyon jó tulajdonsága van még, ami az első randin megfogott, annyit beszélhetek mellette amennyit csak akarok, mert ő inkább hallgatni szeret :DD
nálunk is ez a felállás és remekül működik a dolog. 10 éves ismerjük egymást 4 éve vagyunk házasok, van 3 gyerekünk és imádjuk egymást4
a férjem nagyon türelmes és jó ember, nem is kívánhatnék jobbat, mindent megtesz értünk.
én meg lobbanékony és szenvedélyes vagyok, tipikus skorpió és szerintem remekül kiegészítjük egymást.
egy jó kapcsolat nem a horoszkópon múlik szerintem, hanem a 2 félen, úgy kell elfogadnunk a másikat ahogy van és ne akarjuk megváltoztatni...:o)
éltünk de csak ideiglenesen nyáron. külföldön dolgozik.
hát igen, elég zajos természet vagyok :)) de hiányzik belőlem a skorpió kalandvágyás. és a nyugodt érzelmeket, biztonságot mindennél jobban értékelem :)
Még fiatal vagy, a problémák később jönnek majd ki, ha lesznek. Éltetek együtt?
Amúgy nem a csillagjegyek mondják meg :)
De a skorpió túl veszélyes az érzelmekre egy biztonságra vágyó bikának :)
Sziasztok!
Kiváncsi vagyok véleményekre, tapasztalatokra. Mi 4 éve vagyunk együtt és teljesen elégedett vagyok mindennel és még mindig szeretjük egymást :)
Érdekel, hogy másoknál ez, hogy volt/van müködik/müködött hosszabb távon :)
párhooszkópokat olvasgattam már :)
jut eszembe pontosan, én skorpió nő halak aszcendessel, barátom meg bika szűz aszcendessel.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet meghódítani egy skorpió jegyű férfit?
- A skorpió horoszkópú férfiak milyenek szerintetek?
- Skorpió nő, mérleg férfi? Milyen párost alkotnak? Tapasztalatokat kérnék.
- Skorpió férfiak
- Bika nő - Skorpió férfi... Tapasztalatok
- Skorpió férfi és bika nő! Tapasztalatok? Működik a kapcsolat hosszútávon?