Sikeres fogyókúra (beszélgetős fórum)
Én a Nutrivital Magyarország termékétől fogytam 4kg-ot. Ajánlom őket.
Persze volt,hogy néha este is ettem.Nem 1-2 nap számìt,csak rendszeres ne legyen.
Szia.
Este nem ettem,heti 3x 30/45 perc torna,amiben:szobabiciklizés ,hasazás,fekvőtámasz.
-7 kiló fogyásom volt pár hónap alatt.Ha figyelek erre akkor rartom is,ha nem akkor picit visszajön.De én nagyon sokat eszek és édességet is 🤗🍫
Ha szertnél fogyni és nem megy segítek!
Lépj be a csoportomba: [link]
köszike... én gondoltam elmegyek minden héten 1x uszni-..na lehet az nem használ majd annyit..de legalább formában tart :)
Hasra attól lehet hízni, ha olyan tipusú vagy ,aki hajlamos a hasra hízásra. Érdemes felüléseket csinálni. Nem kell túlzásba vinni. Eleinte elég napi 25-öt, később 50-et. 2 hét múlva valószínűleg már látni fogod a változást.
valaki megmondaná h hasra mitől lehet hízni? mert ha kenyértől igen..akkor lassan tudom miért vagyok viziló hasu...
Nekem a 90 napos volt eddig sikeres(3 hónap/-11 kg) és a szénhidrátok+mindenféle nasik kihagyása(1,5 hónap/-5 kg.)
sziasztok
sikeres fogyókura?
szénhidrátszegény étkezés, mozgás, proteinkiegészítés:)
a 10. hónap elején vagyok -51,2 kiló és még most is fogyok:) nekem ez jött be...jön be
nem holmi tapaszok bogyók... ilyen olyan ecet.. semmi ördöngősség nincs a fogyásban, csak akarni kell:)és a megfelelő módszert használni:)
ezt hogy csináltad??? légyszike írj az emil cimemre dina1112@freemail.hu köszi. várom válaszod.
A 90 napos tartóssá is lehet tenni, ha utána nem kezdesz el egyből zabálni, hanem még 90 napig csak gyümölcsöt reggelizel, és nem vacsizol 3 adagot! NEm egy ismerősöm van, akik már több éve tartják a súlyukat a 90 napos után!Maximum 2kg megy vissza, miután rendesen elkezdesz enni!
ÉN most tervezem a leírtakat!
Mindenkinek sok sikert a fogyáshoz!
pfuu,ilyen nem létezik,butaság az összes,plusz önsanyargatás....mindaddig,amíg valóban nem az ételtől várod az életed kitöltését,bármilyen szinten.
én snem találtam semmi utalást arra, hogy az aloe-t nem lehet fogyasztani. ha van linked esetleg elküldöd?
Szerinted mért tiltott az Aloe mindegyik csoportnál és a rebarbara? Mindkét növény nagyszerű élelem az ember számára, gyógyít, fiatalit.... nem értem??
csodaszerek, tapaszok, tabletták, és méregdrága szépségszalonok nélkül...olvassátok el a vércsoporthoz írt hozzászólásomat. remélem tudok vele segíteni. én 13 kg ot fogytam fél éven belül, amit 1 éve tartok (többet is tudnék) . és ingyen van :)
12kg-ot fogytam 5 hét alatt.Semmi kenyér, semmi cukor, édesség, és a lehető legkesevebb krumpli, tészta és egyéb szénhidrát. Sok zöldség, gyümölcs és víz. :)
Legjobb diéta ha keveset eszel sok viz és most a Hoodia fogyasztótapaszt használom igaz két hete és 4 kg ment le vele
nekem az emésztésem lett jobb az almaecettől
Nekem nem jött be az alamaecetes fogyi.Még a könyvet is megvettem ami fűt fát igér:)
Kapszulát is szedtem hosszu hóünapokig.
Akinek 25 kg. lement az nem az alamaecettől fogyott le.Ez működne nem lenne ennyi kövér ember szerintem.
A bogyók önmagukban nem elegendők, diétázni és mozogni sem árt mellette...
Sziasztok!
Az almaecet kapszulát diéta mellett szedték?
Sziasztok!
Ket eve 90 naposoztam. 15 kilo ment le, ami vissza is jott. Sot meg tobb is. Fogyokura nem lehet tartos. MErthogy kura, a neveben is benne van, elobb-utobb veget er es ugyanott folytatsz mindent, mint elotte es a kilok visszajonnek.
Eletmodvaltas es sport. Lassan, de biztosan. En most ezt csinalom. Nem olyan latvanyos, mint mondjuk egy * dieta es lehet, h egy heten csak fel kilo megy le, de a 10-20-30 kilo sulyfelesleg sem egy het alatt jott rank. Nem igaz?
szija
most kb 69-68kg vagyok és le szeretnék adni 10kg-t!!
és hol lehet venni ilyen tablettát??
kb mennyibe kerül??
köszi
Engem is érdekelne ez a fogyókura, ha tudsz róla bővebben,légyszi IRJÁL!!!Köszi.
Heló! Engem is érdekelne az almaecet kapszulás fogyókura.Irjatok róla bővebben.Köszi.
Szomszédasszonyom szintén almaecet kapszulától fogyott le; pontosan: 3 hónap alatt 25 kg-ot; nála eleve az "induló súly" 95 kg volt. Úgy gondolom kevesebb súlynál inkább a sport, diéta segíthet inkább. Szerintem mindenképpen érdemes figyelembe venni mennyi súlyból és mennyit szeretnénk lefogyni mielőtt bármibe is belekezdünk.
Kapszuláktól nem lehet fogyni.Én a 9o naposat csináltam úszással egy hónap alatt 9 kiló ment le.
További ajánlott fórumok: