Sertéshús vadász módra recept


600g sertés-comb
200g sertés-máj
200g sertés-rostélyos
15g sampinyon gomba
1-2 ek. ketchup,
izlés szerint só
őrölt fekete bors
majoránna
30g hagyma
1 dcl vörösbor
1 kiskanál fűszerpaprika
A Sertéshús vadász módra elkészítési módja:
A sertéscombot és a rostélyost vékony csikokra vágjuk, megsózzuk, áttforgatjuk. Felforrósitott olajon megpároljuk az apróra vágott hagymát, meghintjük pirospaprikával, majd ráhelyezzük az előkészitett húsdarabokat. Ráöntjük a ketchupot, mustárt ,fűszerezzük. Hozzárakjuk a felszeletelt májat , gombát, izesitjük vörösborral és kevés húslével puhára pároljuk. Rizzsel tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kazmer93@freemail.hu, 2008. ápr. 22. 14:14
A sertéshús vadász módra elkészítési módja és hozzávalói.