Diós fasírozott recept


4 tojás
120 g darált dió
120 g zabpehely
4 ek. krémsajt
6-8 ek. liszt
fehérbors
sütéshez olaj
A Diós fasírozott elkészítési módja:
A tojásokat villával jól verjük fel egy tálban. Tegyük bele a darált diót, zabpelyhet és a sajtot. Fűszerezzük sóval, borssal, majd alaposan keverjük össze. Forrósítsunk olajat egy serpenyőben. Formáljunk a masszából nedves kézzel 4 fasírozottat, forgassuk lisztbe, majd süssük mindkét oldalát 5-5 perc alatt pirosra, ropogósra.
Van akinek ízlett van akinek nem! Nem vagyunk egyformák, de érdemes kipróbálni.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: a7a90ace89, 2008. ápr. 20. 19:40
A diós fasírozott elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.