Főoldal » Receptek » Zöldséges ételek receptjei » Serpenyős káposzta I. recept

Serpenyős káposzta I. recept

A Serpenyős káposzta I. hozzávalói:
1 db fejeskáposzta
2 evőkanál cukor
5-6 evőkanál almaecet
petrezselyemzöld

bors
olaj


A Serpenyős káposzta I. elkészítési módja:
A káposztából kb. ujjnyi cikkeket vágok. Serpenyőben kevés olajat forrósítok és a szeletek mindkét oldalát 2-2 percig sütöm, közben sóval, borssal meghintem. Ezután megszórom a cukorral, s amikor elolvadt és kissé megpirult - ráöntöm az almaecetet és 1,5 dl vizet. Fedő alatt 10-15 percig párolom, majd fedő nélkül hagyom besűrűsödni alatta a mártást. Apróra vágott petrezselyemmel megszórom.


Kategória: Zöldséges ételek receptjei


A serpenyős káposzta i. elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook