Senorita Szöszi! Nézi valaki? Ez valami borzalmas (beszélgetés)
Beteg vagy? :(
Amúgy mostanában én is egyre kevesebbet nézek tv-t, már nem köt le annyira, mint régen, inkább netezek helyette, ha van rá időm.
Teljesen jogos! ;)
:D Benkőt én is csak egyszer láttam, illetve a műsornak az elejét, de ki is kapcsoltam, mert rájöttem, hogy ez még arra sem jó nekem, hogy nevessek! :D Kritikán aluli... :D
kit érdekel,hogy más mit mondd?Nekem tetszett!
A múltkor néztem,a Benkőt,most először,és utoljára!Nagyon gagyi,és csak egyszer tört ki rajtam a röhögés,mikor vicsorított a tükörben a sárga fogaival! :DD
hello.már bocsánat,de nektek sose semmi se jó?
am meg úgy lehetséges h értik 1más nyelvét,h lehetséges van 1 tolmács köztük.am meg tök mindegy nem???mijen műsor lenne nektek jó?se győzike se semmi(ok a győzit én se szerettem,de csak a kislány miatt)a sztárok a fejükre estek műsor se tetszik senkinek.1 hónapot voltak ott is.és nem láttátok végig a teljes hónapjukat,de kritizálni az mindenki tud.
ja és ez mind a ti szórakoztatásotokra van.ja és hozzá teszem én se szeretem ezeket a műsorokat.
Vasárnap pont elkaptam... Én teljesen kiakadtam. Most vagy én vagyok a hülye és nem értem, hogy ez hogy lehetséges, vagy ők néznek teljesen hülyének minket. Szóval hogy van az, hogy az a Mercedes nevű nő beszél spanyolul, a Bea magyarul válaszol neki, aztán a nő spanyolul válaszol. Tehát mintha egy nyelvet beszélnének, de mégsem. Ez nagyon gáz szerintem.
Még mielőtt meggyanúsítana valaki, hogy féltékeny vagyok, elmondom, hogy szerintem amúgy szép és csinos csaj, csak hát ha ennyi az agya, mint amennyi itt látszik... :)
Sziasztok.
Valami olyasmivel magyarázták, hogy átvariálják a nézettség miatt volt szó még 2-3 műsorról azt hiszem a médiacápáról, arról a 10-es műsorról hú más nem jut eszembe szóval ezeket variálták. A szöszi valamikor 17 óra körül lesz.
Szia!
Köszi az infót.
Amúgy most vasárnap még nem volt ugye?
Majd ezen a héten lesz?
Mizu a Senorita Szöszivel?
Levették műsorról?
Vetekszik a Győzikável,azt sen néztem soha!
"Helyszinelő"párti vagyok..Miami,New York
További ajánlott fórumok:
- 24 évesen borzalmas pattanások. Semmi nem segít.
- Az egész élet egy borzalmas visszaszámlálás?
- Védtelenül..: nincs borzalmasabb állat a Földön, mint az ember
- Árvíz, vihar, borzalmas szél és hideg...
- Mit lehet tenni egy borzalmasan befestett hajjal? (fodrász csinálta)
- Szakítani akarok a fogyatékkal élő párommal. Borzalmasan...