Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Segítsünk egymásnak összeállítani egy heti menüt, ételszállító cégek étlapjáról! fórum

Segítsünk egymásnak összeállítani egy heti menüt, ételszállító cégek étlapjáról! (beszélgetés)

2009. aug. 15. 20:33
mi az ahulyeseg hogy szenhidratnap meg kemenyitonap, rizs, krumpli, teszta egy fogyokuras dietaban... el kene ezt felejteni, tartani egy normalis valtozatos alacsony kaloritartalmu, zsirsz es szenhidratszegeny etrendet, nem ilyen x napos izekkel gyilkolni magatokat. plane nem gepi kajaval, szvsz.
4. 546185aeac (válaszként erre: 2. - Anbene)
2009. aug. 15. 20:20
azok tényleg fincsik... :)
3. Panka78 (válaszként erre: 2. - Anbene)
2008. nov. 12. 11:10
Köszi! Régebben csináltam ezt a diétát, de úgy látom van mit felfrissítenem:D Már nem is emlékesztem, hogy fehérjenapon hús mellé mehet zöldség...:P
2008. nov. 12. 10:43

Hát ez elég könnyű a fehérjenapra - ugyanis a c..yf..d étlapján van fitness, wellness, husi valamilyen salátával

szénhidrátnapra: káposztás tészta vagy olyan, amiben nincs fehérje - pl. grízes tészta

keményítőnap az már nehezebb: talán a vegetáriánusban találni olyat, vagy otthonról hozol főtt krumplit, rizst, párolt zöldséggel, salátával

2008. nov. 12. 10:02
Van olyan ételszálító cég, ahonnan meg lehet rendelni ehhez a diétához megfelelő ételt, de az nagyon drága. Ezért gondoltam, hogy különböző kaják közül vállogassuk össze, így a főétkezés meglenne a többi meg nem vészes. Délig ugye gyümi, estére meg kitalálnánk valamit.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook