Segítsetek!Ti hova költöznétek pestmegyében és miért oda? (beszélgetés)
Az attól függ, mi az aranyár :)
Lehet venni akár 10 millióért is, de vannak házak 80 millióért is. Függ attól, hogy fent a hegyen, vagy lent a Duna parton,mekkora a ház, a telek..stbstb.
Nézz körül ingatlanos oldalakon :)
Nagyjából mennyiért menne el a házad amiben most laksz? És az mekkora? Ahhoz tudnék viszonyítani.
A leanyfalu.hu-n meg tudod nézni :)
Barátságosak az emberek, itt nyugodtan bent hagyhatod a kocsiban a kulcsot, kiengedheted a gyereket egyedül az utcára, be lehet szólni a szomszédnak ha kell egy kg cukor, vagy épp egy talicska :)..stbstb. Mivel jóformán mindenki ismer mindenkit, ezért tudják ki hova tartozik,nem tűnik el semmi, senki :)
Területre nem tudom mekkora, nagyjából 3000-en lakunk itt. :)
Szia!
Nem olvastam végig az összes hozzászólást.
Én Leányfalun lakom. Nekem is van két gyerekem, ennél jobb helyre nem is szülhettem volna őket :) 3000 fő lakik itt nagyjából, csendes-nyugis, "utcánköszönős", "boltbanmegismerős" kis település. Közvetlen buszjárat van újpesig, a Megyeri-hídon megy át, így már kerüli az Árpád-hídi reggeli csúcsot. Szentendre 10km, ott van minden, sok közért, orvosok,munkalehetőség..stb. Leányfalun a terjedelme miatt nehéz munkát találni.
Szeretek itt lakni, lent vagyunk a Duna parton, itt megy el a bicikli út pestről. Szóval ajánlani tudom :)
Nyilván vannak hátrányai is, mint minden más településnek :) Azokat most nem írom :))
én dunaharasztin laktam, nagyon szerettem.Közel van, hiszen van HÉV, autóval sem vészes szerintm és nagyon nyugis.Van minden és mégis mintha már vidéken lennél :)
Amúgy ha választhatnék én nyugat Gárdony (habár az már Fejér megye) vagy észak, Szentendre felé mennék :D
Rákoscsabát ne válaszd, mert alig lehet onnan kiszabadulni.
Nincs jó híre.
Túl sok tapasztalatom nincs róla, oda jártam egy ideig dolgozni, onnan ismerem. De ahogy látom, elég szép, kiépített település, ami ugyan még csendes, de egy ugrásra ott a nagyváros.
Pilisvörösvár közelében élek, bár gyönyörű környék, a közlekedés miatt nem javaslom, ugyanis 10-es út kegyetlenül forgalmas, szinte minden reggel Solymárig áll a Pest felé menő forgalom. A Pomáz-Pest útvonal kevésbé problémás.
Abszolút megértelek... és nem gondolom, hogy álomvilágban élsz... én is Dabason élek, szóval értem a dilemmádat... :)
De Üllő miért nem? Erre nem válaszoltál....
Vagy ott van Rákoscsaba... az is Pest peremrésze, vagy rosszul tudom? És a körgyűrűn Üllőre is pikk-pakk le lehet jutni......
Haladtál már valamit az ügyben egyébként?
Én a helyedben beülnék egy autóba, és rászánnék egy délután és végig autóznám a környéket.... látni fogod, hogy mi szimpatikus és mi nem....
Üllőhöz közel van Gyál, Vecsés, és azok Pesthez is közel vannak, bár én egyik helyre sem mennék...
Egyébként Üllő miért nem????
Egyébként igazad van a tizennyolcadik kerület tényleg nem rossz, és ott is vannak szép részek, még a Havanna közelében is.... egyszer eltévedtem arra..:) és egész szép kis kertes házak vannak.....
Ennyire nem vagy ismerős a környéken?
További ajánlott fórumok:
- Ti költöznétek ebben a helyzetben?
- Ti költöznétek az új házba, ha fürdőszoba kész van teljesen, bútorok nincsenek csak 1 ágy?
- Ti költöznétek?
- Ti hova költöznétek, hol élnétek Budapesten leginkább?
- Egy párkapcsolatban mennyi idő után költöznétek, házasodnátok össze, vállalnátok gyereke(ke)t?
- Ti hová költöznétek inkább és miért?