Ti hova költöznétek, hol élnétek Budapesten leginkább? (tudásbázis)
Elég jó!:D
Megnéztem a videót, uhh....
Gondolom a konyhában egy gombnyomásra elkészül magától az étel is, annyira hiper-szuper a ház:D
jah, ott most van is egy elég jó eladó ház:
Teljesen jó hely, én 22 évet laktam Mátyásföldön és ha a szüleim nem kettyósodnak meg talán most is ott élhetnének. Az, hogy nincs a belvárosba buszjárat csak szerencse mert a Kerepesi út reggel keményebb mint New York 5th Avenue és a 2.5 órás bejutáshoz hideg élelem,kötélidegek vagy ennek hiányában aszpirin és kannásbor is kell.
A HÉV az Örsre 15-20 perc, onnan metró a Blaháig kb.15 perc.
de ha most is bp-en éltek, akkor nem lenne célszerű elmenni és körbenézni azokon a helyeken ezekben a kerületekben, ahol ennyiért tudtok venni lakást? :)
akkor meglátnátok, hogy nektek mi tetszik, mi nem tetszik, valamint hogy mennyi idő az út oda bkv-val.
Nem tudok sajnos neked segíteni, az árakkal sem vagyok tisztában, nem tudom, hogy 10 M-ért milyen lakást és a kerület mely részében tudnál venni.
A XVI. kerület elég drága, de nagyon szép, igazi kertváros, biztonságos, élhető, az Örs vezér tér könnyen elérhető.
Semmi baj vele,csak lehet én mindig kifogom ott a dugót :)
Nem azon a részen lakom,csak szoktam arra járni néha :)
XIX. Kerület. Kispest
Jó közlekedés. Igaz a 3-as metro, de előbb-utóbb azt is fel kell újítani.
Van kimondottan kertvárosi övezete + Wekerle (amiről azt szokták mondani, egy falu, amit metróval el lehet érni), a panelokat zömmel szigetelték, van levegő közöttük, jó bölcsödék, óvodák, iskolák, piac, emberléptékű bevásárlóközpontok, lehet parkolni. Mi kell még?
a metró csak a 14. kerületig megy (örs v tér), utána a hév van. meg buszok.
ha fontos a gyors közlekedés, akkor metró közelében vegyetek lakást.
Én nem vagyok Újpesti, csak átmenetileg:DDD
5 éve lakunk itt, de én szeretnék idővel tovább állni.
Én Újpalotai vagyok. Tudom sokak szerint az rosszabb, de hát ilyen egy pesti, ragaszkodik a gyökereihez.
Én sem szeretem a 3-as metrót, mert valahogy nem csinálták meg jól a szellőzést, az egy más kérdés, hogy lenne mit felújítani és a kocsikat is cserélni kellene.... Régen meg a 2-es metrót fújjogták:D Mert ugye az régebbi, amíg fel nem újították addig a 3-as jobb volt, de sajnos 30 év az 30 év. Ha nem nyúlnak hozzá valamihez 30 évig, akkor bizony az tönkremegy.
Szerintem ettől függetlenül vonzó Újpest, hiszen kb. 10 perc alatt bent vannak vele az emberek a belvárosban. Az egy más kérdés, hogy miért akar mindenki a belvárosban lenni hamar és sűrűn:D
További ajánlott fórumok:
- Barátnőket keresek Budapesten
- Kézilabdázni hobbi szinten, erre keresek Lányokat Budapesten!
- Barátkozzunk.....nem jó Budapesten egyedül!
- Akik Budapesten születtek, de elköltöztek vidékre
- Szólánc híres emberek nevével + egy smiley, (hogy leginkább) mit érzel ha hallod a nevét.
- Szerinted is sok pofátlan ember él/van Budapesten?