Segitsetek!Mit tegyek ha ugy erzem a parom elhanyagol? (beszélgetős fórum)
Szia!
Amit már többen is írtak: beszélj vele.Lehet, hogy Ő nem is akarta, hogy fősulira menj??Most pedig,hogy ott vagy soknak tűnik neki mindez.Szerintem még szeret téged, csak egy kicsit büntetni is akar azzal, hogy inkább a haverokat választja hétvégén. Persze lehet, hogy rossz nyomon járok, de majd utánajársz.Persze nem helyes amit Ő tesz, de még itt az elején jó lenne tisztázni a helyzetet, mert később csak gyűlnek a problémák.
Szerintem most, hogy elmentél x km-re neked is és neki is új élethelyzettel kell megbirkózni.De ha szeretitek egymást, akkor mindez legyőzhető.
Sok sikert!!
Szerintem is beszélj vele de azért elötte gondold át mit fogsz mondani..lényeg,hogy maradj nyugodt.....
Nem hinném,hogy valami elmúlt,mert ha fél év múlva ezt érzed,mi lesz veled 5-10év mulva?Vagy talán nem is volt semmi ami elmúlhatott volna.....
Mond el neki mi bánt,lehet vele is történt valami ami nyomja a lelkét,vagy ami ezt hozza ki belöle.
Elsö a beszélgetés.......szex csak utána......az nem ld meg semmit!:)
Mindenféleképpen beszélned kell vele,mert így csak rágod magad.Job ha tisztáztok mindent,mintha magadbafolytod.Előbbutóbb úgyis kibukik a dolog,jobb elejét venni.Beszélj vele
"Csak nem mindegy, hogy mennyi"
...és hogy vezet-e eredményre, egyébként egy probléma feltálalásánál nem feltétlen van vita.
vita vagy inkább veszekedés akkor van, mikor az ember csak nyel nyel, de nem szól majd robban: jobb megelőzni egy higgadt megbeszéléssel, amibe elmondod, a párodnak, hogy mi a problémád, és megkéred, hogy találjatok rá valami közös megoldást.
nagy döntések előtt, azért tényleg nem árt, ha egyáltalán jelzi mi a problémája a párjának.
Ha szeretitek egymást, nincs olyan hogy elmúlik valami, de egy párkapcsolat, minden nap más és más, az életkörülmények, a barátok, a mindennapok, minden befolyásolja. Mindenképpen beszélj vele, mert egy kapcsolat alapja, az ha beszéltek, és őszintén, nem kell vitatkozni, csak beszélgetni az nagyon sokat segít. Én 5 éve vagyok együtt a párommal, tavaly szeptemberben házasodtunk össze, és a mai nap is ugyan annyira szeretjük egymást, mint az elején. Munka után várjuk a másikat. És amikor csak lehet hívjuk egymást telefonon. Ha a kapcsolatotokat szeretnéd "szorosan" és boldogan tartani, legyetek őszinték egymáshoz, és beszéljétek meg a dolgokat. A sok ki nem mondott dolog, nagyon el tudja távolítani a két felet. Amúgy ne fél a vitáktól, azok mindig vannak, mindenkinél. Csak nem mindegy, hogy mennyi. :) Mindenképpen beszélj vele, őszintén.
Ugordj át a szexuális vonzalom fórumra,ott többen vagyunk.
Szerintem gondolkozz el rajta,hogy érdemes-e folytatnod.
Sziasztok! Fel eve vagyunk egyutt a parommal,az elejen minden tokeletes volt,talan tul tokeletes.Kb 12km-erre elunk egymastol.Teljesen hozzaszoktam ahhoz,hogy szinte minden nap eljon hozzam,habar a munkaja miatt elegge elfoglalt.Megis ereztem azt,hogy igazan torodik velem,szeret es fontos vagyok neki.Az utobbi idoben azonban megvaltozott valami.Szerintem ennek legfobb oka az,hogy a fosuli miatt,Debrecenbe koltoztem,s igy het kozben tavol vagyunk egymastol,habar naponta 3-szor 4-szer mindig folhiv.Hetvegente rendszerint egy napot toltunk egyutt,ami sokkal kevesebb ido ,mint eddig volt.Ennek ellenere neha inkabb osszeul a haverjaival,mentsegeket kitalalva,s masnap ramaldoz (csak) egy delutant.Ettol nagyon szenvedek,szeretethianyom van.Ugy erzem nekem ennyi nem eleg.Valamivel tobb mint egy feleve vagyunk egyutt,es komolyra tervezunk.Lehet,hogy tulzasokba esek?Vagy csak elert a kapcsolatunk egy olyan szintet,amikor mar minden megszokotta vallt,es elmult a nagy fellangolas?Erzem ,hogy szeret,es En is Ot,de neha olyan mintha egyedul lennek.Nem beszelgettem vele errol,utalok vele vitatkozni...lehet ez is a baj.Koszi,hogy elolvastatok!Varom a velemenyeket! :)
További ajánlott fórumok: