Segítsetek, kisfiamnak szeretnék egy beltéri házikót venni, régebbi stílusút. (beszélgetés)
Kösz a választ.
Valamikor próbáltak nekem tanítani gépelemek nevű tantárgyat ,de az emlékezőrugó kimaradt, nem emlékszem.))
Emlékező műanyagról viszont már hallottam.
Az én kis házam is emlékező alkatrészekből állítható össze.
Én emlékszem melyik saroklemezt, melyik csavarral kell összecsavarni.))))
Az emlékezőrugó az egy olyan drótféleség.
A lényege pedig az, hogy nem kell csövekkel bajlódnod a házikó felállításánál, hanem kiveszed a dobozából és szinte szétugrik a megfelelő házikó formájúra.
Már majdnem azt mondtam nekem lenne egy eladó,de az "emlékezőrugónál" elakadtam.
Az mi?
A kisfiamnak szeretnék egy beltéri házikót venni, régebbi stílusút.(Nem mesehősös.)
Olyat ami emlékezőrugós, esetleg még alagút is van hozzá, bár ez csak részletkérdés.
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol szerezhetnék be ilyet? Köszönöm. Ági.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek mit adjak az 1 éves kisfiamnak anyatej helyett: tápszert vagy tehéntejet?
- Hová tudok fordulni, hogy a kisfiamnak ne kelljen ismét első osztályban maradnia?
- 11 hónapos sokat betegeskedő kisfiamnak szeretnék valami immunerősítő vitamint, tudnátok segíteni?
- Segítsetek! Hogyan segíthetnék a kisfiamnak megszokni az ovit?!
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- Mit vegyek az egy éves kisfiamnak szülinapjára?