Segítsetek kérlek, hogy segíthessek én is... (beszélgetés)
most értem haza,a lányomért voltam kint a buszmegállóba,a 5 perces út 3/4 órába telt..lezártak mindent a jardok,moccanni sem lehet...ugyhogy most már biztosan nem ér oda a csomagom,akkora a dugó..sajnálom,úgyhogy ne várd,de azért köszönöm a felajánlást..de mint mondtam,ugy is megtalálom a módját,hogy eljuttassam a gyerekeknek..majd megírom hogy sikerült...
egyébként el is felejtettem,hogy a lányomék holnap mennek pestre,2 napra,az országos színjátszó versenyre...majd megpróbálom,hogy hátha lesz esetleg idejük,ha nem akkor majd én kitalálom,hogy hogy tovább...
Szilvamama jól mondja,990ft...
ennyit megér..többet ugysem tudnék kifizetni rá...
juni 5-6..a hétvége...még odaérne...
szia..
de jóóóóó..a város ligetben lesz,hogy pontosan mikor,azt megnézem..biztosan rajta van a honlapjukon..
Szia!
Mikor lesz az a rendezvény, ahova ki kellene vinni?
Ha gondolod adok priviben elérhetőséget!
hallottam már többször,hogy a K&H gyógyvarázs program keretében lehet játékokat küldeni a beteg gyerekeknek..deeeeee és itt jönnétek ti a képbe,én vidéki vagyok,keresnék olyan buda pesti embert,aki esetleg eljuttatná a csomagomat a város ligeti rendezvényen a N.o fm rádió sátrába..én elküldöm postán neked,és te elvinnéd..postai elérhetőségük sajna nincs,nekem meg van pár haszontalan kölyköm,aki nem tudja megbecsülni a játékait,és gondoltam,hogy esetleg lenne olyan gyerek,aki igen..nem sok van,de azt szívesen adnám,már minta játékokat..:)
előre is köszönöm,hogy segítesz,hogy én is segíthessek...:)
meezy
További ajánlott fórumok:
- Kérlek segítsetek, van egy kolléganőnk aki nagyon kövér és nagyon büdös a szaga annyira kellemetlen nekünk. Hogyan tudnám közölni vele?
- 5 éves kisfiamnak ki akarják venni az orrmanduláját.Ha van tapasztalatotok kérlek segítsetek.Picit izgulok, hogy jól döntünk e, ha engedjük!
- Kérlek segítsetek összeszedni, hogy milyen költségekkel jár egy házvásárlás hitelből?
- Hogyan tudassam egy orvossal, hogy nekem nincsen pénzem magánúton eljárogatni hozzá? Kérlek segitsetek.
- Szerelmem visszahódítása, de hogyan? Kérlek segítsetek!
- Segíts hogy segíthessek/sorstársak egymásért