Segítsetek! Hogy találjak kiadót a könyvemnek? (tudásbázis)
Sziasztok!
Elég régi fórum ez, de engem most érintett meg a téma. Hogyan lehet kiadókat találni? Van már valakinek konkrét tapasztalata, hogy mennyibe kerül kiadni egy könyvet?
Meg lehet keresni kisebb kiadokat, ha nagyon akarsz. Hogy melyiket az persze a konyv temajatol fugg.
Ok adnak ki konyvet megkeresesre, de a legtobb esetben termeszetesen nem ingyen.
Erdemes lenne valakivel elolvastatni es javitattni a forditasodat, mielott barkinek is publikalas celjabol odaadnad.
Sok sikert nektek is!
Nekem annyival szerencsésebb a helyzetem, hogy egy nagyon sikeres könyvet fordítok, ami sokakat érintő problémával foglalkozik elég 'trendi' (azt most hagyjuk, hogy ez jó -e vagy nem) stílusban, szóval elvileg még 2009 őszén Mo.-in is piacképesnek mondható. A barátnőimnek csináltam, de annyira szerették, hogy belém bújt a kisördög. :)
Mióta próbálkoztok?
Köszi :)
Nekem egyelőre a legjobb ötletem, hogy szépen bekopogok vele mindenhova, de attól tartok, hogy ez nem így működik!
Sziasztok,
egy nagyon klassz könyvet fordítok, és szeretnék kiadót találni neki itthon. Tudja valaki, hol érdemes próbálkozni? Bármilyen infónak nagyon örülnék. :)
További ajánlott fórumok:
- Ki mivel eteti kutyáját macskáját?Sokan csak a drága tápot találják a jónak
- Hogyan lehet ezt túlélni? Hogyan találjak vissza a férjemhez?
- Szerintetek mi az oka annak, hogy hazánk híres hölgyei egyre többen külföldön találják meg "életük párját"?
- Mennyi esély van arra, hogy Budapesten munkát találjak?
- Hogyan találjak magamra?
- Nem találják mi a betegségem a tűneteim alapján