Segítsetek, fáj egy ponton a hónomalja alatt a bordáimnál a mellemhez is közel! (beszélgetés)
Ha csomot nem erzel, lehet megnyomtad, mondjuk az oldaladon fekudtel ejjel es a ruhad szele, varrata nyomta, nem kell rogton a legrosszabra gondolni.
Ha nem mulik el, persze fordulj orvoshoz.
Igen, elsőre oda. majd ő megmondja, hogyan tovább.
Ne izgulj addig!
Nekem is volt a hónaljamba csomó, el kezdtek kivizsgálni, megrendeltem a koszorúkat és kiderült, hogy eltömődött egy izzadság mirigyem:)
Mi lehet ez volt már másnak ilyen fájdalma,megtapogattam de nem érzek semmit sem és nem is látszik semmi,meg sem ütöttem.
Én minden ilyesmitől kicsit meg ijedek mert anyunak mell daganata volt 6 évvel ezelőtt és anyai ágon már szinte mindenkinél előfordult:-(ugye ez nem ilyesmi...
Tudom orvoshoz kell mennem de addig is ha valaki hozzá tud szólni meg köszönném.
További ajánlott fórumok:
- Férjem most ment az ügyeletre fáj a hasa jobb oldalán egy ponton és meg is van kicsit dagadva kitapinthatóan!Mi lehet ez?
- Találtam egy kis csomót a hónomalján..Mi lehet az?
- Kismamik, mi lehet ez? 23 hetes vagyok és egy ponton bele-bele nyilal a pocimba.
- Valóban létezik olyan, hogy genetikailag valakinek egy bizonyos ponton túl nem nő hosszabbra a haja?
- Fáj a fogínyem egy ponton és nagyon piros. Mit ajánlotok rá?
- Több ponton záródó biztonsági ajtóra kilincset hol lehet venni?