Segítséget szeretnék kérni egy családnak!!!!! (beszélgetős fórum)
Szeptember óta Zsuzsa és a gyerekek egy önkormányzat tulajdonában levő szolgálati lakásban lakik,amit 1 évre kaptak meg,minimális lakbérért.De ha jön a faluba olyan személy,akinek szolgálati lakást kell biztosítani,nekik el kell költözniük onnan.
A válóperüket kimondták.Cs.pedig ismét szabadlábon van pár napja.Ő is itt él a faluba.
Nincs mit.
Szomorú egy dolog.:(
Láss meg minden pici csodát....csak egy nap a világ.
9906.bejegyzés Fókusz címmel.
"Fókusz - Aryee Claudia Dedei
Egy család, aminek mindene odaveszett
Semmijük sem maradt. A dühöngő apa bosszúból felgyújtotta családi házukat. Bár az anya és gyerekek megúszták az ámokfutást, az életük és az otthonuk romokban hever. Vajon újra tudják kezdeni életüket?
A válófélben lévő férj félholtra verte feleségét, majd felgyújtotta a család házát. Bosszúból. Zsuzsa válni akart, mert elege lett a sorozatos veszekedésekből. A bíróság távolságtartást rendelt el a férj ellen, ám őt az sem érdekelte. Egyik délután, amikor Zsuzsa haza ért a munkából, a férfi kertben várta. Becsalta a vétlen asszonyt a lakásba. Ezzel kezdődött a rémálom.
A gyerekek szerencsére eközben a nagypapánál voltak, tőle tudták meg, hogy édesanyjuk kórházban van, az otthonuk megsemmisült, ruháik, játékaik nagy része tönkrement.
Zsuzsa véresen, csapzottan átmenekült a szomszédokhoz, hogy hívja a rendőrséget. Közben az ablakból látta, hogy füstölni kezd az otthona. A férfi meg se próbálta eloltani a lángokat.
Bár biztosítás volt a házon, egyelőre nem lehet tudni, hogy fizet-e a biztosító, ők ugyanis azt mondták egyedi esetről van szó, tekintve, hogy a férfi szándékosan gyújtotta fel saját házát, kilátástalanná téve gyermekei jövőjét."
Szerdán jön a Fókusztól egy riporter Zsuzsához.
Valószinű akkor,hogy a héten valamelyik adásba le is adják a vele készült riportot.Majd megírom,ha megtudom mikor.
A kérdésem második része viszont még mindig érdekelne:
Az ilyen bankszámlaszámokat nem lehet regisztrálni valahol, valamely segélyszervezetnél?
Egyrészt hogy ellenőrizhető legyen?
Másrészt hogy adómentes legyen.
Oké, elhiszem.
Nem kaptam meg a számlaszámot.
UTÁNNA LEHET NÉZNI A TÉNYEK HONLAPJÁN:
07.23.-FELESÉGÉRE GYÚJTOTTA A HÁZAT
07.24.-RETTEG AZ ÉLETÉÉRT
07.25.-FÉLREÉRTÉSBŐL SZABADULT
Nézd meg az ismerőseim között Zsuzsa Nádiné néven szerepel.Az én nevem Tóthné Krautmann Orsolya.A kislány Viktória Nádi,szintén ismerősöm.Az adatlapjára tettem fel képet.Dégen lakunk.
Nem lehúzás...Ha gondolod,akkor inkább a címet fogom odaadni...
Nekem jöhet!
De mielőtt utalok:
Hol lehet ellenőrizni hogy a bankszámlaszám helyes, és biztos hogy jó helyre megy a pénz?
Hogy nem átverés, nem lehúzás?
Ha én nyitok egy ilyen bankszámlát hogyan lehet elérni azt, hogy a rá érkező jövedelem adómentes lehessen?
Tudom vannak kétkedők.Elhiszem.Én is azt tenném,ha valaki kiírna egy fórumot egy segítségkérésről.
De én erről írtam is a naplómban.Vissza lehet ott nézni.2013.07.22-től kezdődően.
Azért is írtam még ki a fórum elején,hogy a Tények melyik riportjában lehet megnézni.
További ajánlott fórumok:
- Programajánlók - Szórakozás, kiállítások, programok az egész családnak
- Mit főzöl holnap a családnak?
- Mondj egy vacsorát/ebédet, ami 15 perc alatt kész (4-5 tagú családnak)!
- Van-e joga a családnak felülbírálni egy végrendeletet, még ha nem is hivatalos?!
- Szeretnék egy szegény családnak segíteni karácsonyra
- Semmi kedvem semmihez-de kaja kell a családnak!Segítsetek!