Segítséget kérnék kukac feltépéssel kapcsolatosan... (beszélgetés)
Két héten át,naponta kétszer kentem.
Sok sikert nektek:)
" jelet" használtam...tehát képletesen értettem a "hülyét"
De ha visszaolvasol,mintha annak néznétek:DD
Mintha nem tudnám milyen kenőcsöt írt fel a doki...
Én azért írtam ide MERT SEGÍTENI SZERETTEM VOLNA! gondoltam leírom velünk mi volt.
Ennyi.
Én nem vitázom.Amúgy másoknak is szteroidos kenőcsöt írtak fel rá!
De biztos ők is "hülyék":)
A sebészetre nyugodtan vidd be, nem kell beutaló sem és ott lekezelik neki. Amúgy is ott csinálják a feltépés/vágás is.
Jót tettél rá, sajnos ez egy-két napig elég fájdalmas!
Igen,BIZTOS!
Megnéztem.
Szerintem az orvos tudja mit csinál(t)/ mit ír(t) fel;)
Igen én, de véletlen volt. Épp a fütyijét akartam megmosni, mikor is hanyatt vágta magát a kádban, így "sikerült"...
Köszönöm a válaszokat, írtam e-mail-t a doktornéninknek, remélem mielőbb válaszol...
?
A Heim Pálba voltam vele,és ezt írták fel.Még jó is lett...mi a baj?
Szerintem nagyon jól kezeled neki a kamillával meg a betadinnal.Esetleg betadinos kenőcsöt kenhetsz rá az nagyon jó mi is azal kenjük.A doki sem fog mást mondani nagyon,max megkínozza szegény kisfiadat plusszba a semmiért.Ha fáj neki adj panadolt vagy nurofent.Pár nap alatt behámosodik neki,de attól függetlenül még húzogasd neki bármennyire sajnálod,hogy tiszta legyen alatta.
Te rántoddad fel neki???Az én fiam 19 hónapos én nekünk is ez a gond,hogy le van tapadva.
Szerintem a doki a megoldás.
Fütyifeltépés: mi először kenőcsöt kaptunk.(elocom) segített így nem kellett feltépni neki:)
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Tegnap fürdés közben felszakadt a 16hós kisfiam letapadt fütyije.
Egyedüli pozitívum az egészben az, hogy így nem kell majd elvinnem hogy feltépjék neki. Ugyanakkor vérzik neki, és nem igazán engedi hogy hozzá érjek, mert fáj neki. Mit lehetne vele csinálni? Ma már főztem kamillát rá, meg betadinozom.
Esetlegesen tud valaki valamilyen homeós szert ami enyhítené a fájdalmát, és csökkentené a gyulladást?
További ajánlott fórumok:
- Munkával kapcsolatban kérnék tanácsot
- Tanácsot kérnék, mit tegyek ezzel a hitellel kapcsolatban?
- TB-vel kapcsolatban kérnék segítséget
- Új gázszolgáltatóval kapcsolatos tapasztalatokat kérnék! Érdemes-e átlépni?
- Nagyon fehér és rendkívül érzékeny bőröm van.Tapasztalatokat kérnék szoláriummal kapcsolatban, hogyan csináljam?
- Segítséget kérnék diétával kapcsolatban (PCO)