Segítséget és társat keresek kalória számolgatós diétához!!! (beszélgetés)
Sziasztok!!!
Nekem is volt 1-másfél hét amikor nem ment a fogyi persze mensi időszak és ekkor jött vissza 1 kiló , de már le ment ma reggel 76 kiló 20 dekát mértem :) most már megint megy a fogyi :)Addig nem szabad meg állnom amíg nem megyek 70 alá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csajok veletek mizujs??? :)))))))
mára végre visszament a súlyom 58.7-re, szóval happy vagyok!:) mostmár nem térek vissza semmilyen rossz kajára egy ideig! muszáj leadnom ezt a súlyfelesleget, és nem megy úgy, ha a torna mellett mondjuk tésztával tömöm magam.
szülinapomra ki kéne találnom valami egészséges édességet, amit tortának meg tudok csinálni. és tutira nem is hízlal.:) cukrász létemre semmi nem jut eszembe, max a joghurttortám, de abban is tejszín van:S
én minden nap fent vagyok a hoxán, de magammal beszélgetni nem fogok...
hogy vagy?
cia! én jól vagyok, most jöttem haza a munkaügyiből, és 1,5 hónap múlvára kaptam időpontot tájékoztatóra. nagyon durva:S
amúgy a fogyi jól megy!:)
veled mizu?
HALIHÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mizujs csajok????????????
köszi azért!
majd jó sok kalóriával számolom,bizti ami bizti!
székelykáposzta 300-350kcal egy tányér attól függ, mennyire zsíros, meg mennyi tejfölleleszed
a bableves kb 200kcal
olyan 7-800 körül van ugye?
köszi
visszatértem a takarításból:)
nekem a mályvatea kapszula is hatott, bár tényleg nem olyan hatásos, mint a sima tea. Nekem maga a kapszulával együtt kapható tea se jött be, csak a Fabianni nevű. És én ízesítve szoktem inni.
köszi szépen!
megnézem majd!még van 2 levél szűztea kapszulám,nekem az is bevált egy darabig!mostmár kevésbé hat mit a legelején,pedig nem szedem rendszeresen!
Neve csak annyi zőld dobozon hogy Mályvatea...
2fajta van az egyik kinai nevű azt ne vedd meg csak a simát!
A kínai nevű nem hat!!!
További ajánlott fórumok:
- Receptek a 90 napos diétához...
- Mit főztél ma? Segítség a 90 napos diétához...
- Biológia gyorstalpaló diétához I.
- Van esetleg valamilyen kalória számolgatós alkalmazás okostelefonra?
- Matrixxal illetve Wellaval dolgozó fodrászok! Van kedvetek egy picit számolgatni és segíteni nekem?
- Társat keresek egy kis diétához :)