Segítség! Tanácstalan vagyok! (beszélgetés)
Ha pontos a menzeszed kitudod számolni, hogy pontosan mikor kell peteérésednek lenni.
De igen benne lehet a pakliban mert akár később is lehet peteérésed, mellette lehet még bármi más is ami mondjuk megbolygatta a menzeszt pl stressz, betegség, fogyás, hízás gyulladás akár hormonális.
Mellesleg van ismerősöm aki 5 hónapos terhes volt már pocakkal mikor végre kimutatta a mezei patikai teszt. :D
Sokaknál megesik, hogy nem mutatja. Ráadásul a beágyazódás kb a megtermékenyülés után 7 nappak kezdődik. Ekkortól termelődik a HCG is. Szóval ha terhes lettél, akkor mostanában kezdett el termelődni és azt a legérzékenyebb teszt sem mutatja ki 1-2 nap után.
De persze lehet nem is vagy az, csak késik vagy kimarad bármi más okból.
Pont 1 hónapja mesélte nekem egy illető, hogy 3 hét késés után negatív volt a teszt. Nem volt ideje orvoshoz menni, közben elkezdett vérezni és erősen görcsölni. Az már nála a vetélés volt, mint kiderült, műtéti úton kellett befejezni.
Sziasztok!
24-én múlt vasárnap kellett volna megjönnie a menstruációmnak, előtte csak egyetlen egyszer voltunk együtt a párommal megszakítással 20-án, tehát a menzesz előtt 4 nappal. Nem jött meg, teszteltem egyszer a hét közepén illetve ma reggel, mindkét teszt negatív. Akkor most mi lehet? Terhesség lehet szerintetek? Vagy valami másra gyanakodjak?
További ajánlott fórumok:
- Lenne kedved beszélgetni, tanácsot adni egy szerelmi kérdésben, teljesen tanácstalan vagyok?
- A párom nem bír a vérével. Tanácstalan vagyok. Mitévő legyek?
- Hason, oldalt, vagy háton altassam a babámat? Tanácstalan vagyok...
- Teljesen tanácstalan vagyok
- Teljesen tanácstalan vagyok! Mit tegyek?
- Ti mit tennétek a helyemben?Annyira tanácstalan vagyok..