Segítség! Sztereotípia lettem.. (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Segítség! Sztereotípia lettem..
Sajnos ez tényleg így van a társadalmunkban. Én is a szőke "plázacicás" kinézetű nők közé tartozom. Sok idióta meg a kinézet alapján besorol ilyen sztereotípiákba. Meg se fordul a fejükben, hogy egy diplomás nővel állnak szemben... Elég gáz. A legtöbb nő pedig féltékenységből kezdi ugyanezt. De nem fogok miattuk változtatni a stílusomon. Besokallnak nem bírják elviselni. Ennyi
Viszont nekem nincs jogsim és nem is lesz :) Tuti nem menne... nem lenne hozzá türelmem :-)
Nekem tökre bejött,úgyhogy lehet hogy a ló másik oldalán ülök,vagy esetleg másik irányba??És csatlakozom Punkához,lehet hogy velem van a baj??
Nem baj ,le van szva,szerintem tök jó kis cikk:)
Annak biztos rossz aki ebben van pl a cikk írója a szőke nő és valami butaságot mond már akkor ugye ő a szőke nő!
De szerintem is ártalmatlan dolog,nem rakják rá ezért a megjelölő csillagot!
Az élet dolgaihoz tartozik,nincs benne semmi bosszantó!
:)
Csak mosolygok. A cikkíró bosszankodik a sztereotípiák miatt és meg is írja ezt a cikket. miközben a cikkben arról mesél, hogy minden hasonló bosszankodás egy merénylet ellenünk. :) Mosolygok, mert ő most elkövetett egyet maga ellen:)
De a kalapos sorőrök nekem is nagy kedvenceim. :).
Skatulyázunk, ilyenek vagyunk. Ettől még nem ítéljük meg rögtön a másikat, csak a mondás jut eszünkbe. Hiszen a meglátás akkor, amikor egy kalapos sofőr megy előttünk mi? Nem ismerjük, hátulról mind egyforma, de ennek meg kalapja van. Na ő a kalapos. Szerintem ez teljesen természetes.
Ha meg valaki ideges, bosszankodik, az nem a sztereotípia áldozata... de az egy másik téma lenne.
Csatlakozom az előttem szólóhoz, semmi értelme a cikknek.
:)
Ugrás a teljes írásra: Segítség! Sztereotípia lettem..