Segítség megégett a fejbőröm a hajszőkítéstől! (tudásbázis)
Persze, örökre szól.
Sokan direkt a tövét festik sötétre, hogy úgy nézzen ki, mintha sötét haj nőne, nem világos, de ez csalás.
Hát ne is haragudj, de ha lefestesz egy barna polcot fehérre, vagy befested a rózsaszín ruhádat feketére, akkor miből gondolod, hogy azok hirtelen visszaváltoznak az eredeti színükre?
Mitől lenne a haj más? Nem is értem, mire gondoltál, minek festené bárki is a haját, ha az utána visszaváltozna? Lehet például színezőket kapni, amik lekopnak pár hajmosás után, ha nem akarsz drasztikus változást, de azokból sem jó sokkal sötétebb árnyalatot választani, mert nem biztos, hogy teljesen lekopik.
A fő a rosszindulat. :)
Szerintem meg nem hülye kérdés, mert nem tudom hogyan működik ez pontosan, soha nem festettem magam, annyira érintetlen a hajam mint gyermekként.
A szó pedig megtévesztő: leszívás.
De most te fejtsd ki egy pár soros információban és indoklásban bővelkedő fogalmazásban, hogy miért hülye kérdés, miért csak a saját szempontodból láttad a dolgot. :D Szeretném látni, hogy sokat tudsz, hogy büszke lehessek rád. :)
A csiribú csiribá segít.
Vagy a festék.
Vagy megvárod amíg lenő.
Amúgy meg hülye kérdés.
Szia!Teljesen együttérzek veled!Tudom milyen szar az ha az ember hajasfe3jbőre nem 100%-os.
A testvérem sajnos eolipsziával küzd ezért rengetegszer érte baleset a fejbőrét,mikor rosszul van.Gyakorlatilag Évente 1-2x kórház és varrás:((((
De mindig visszanőtt a haja,neki is olyan szép erős fekete haja van ,mint Neked.
Gyógyulj meg!!!
jaj te szegény..:(
mielobbi gyogyulást kivánok
köszi mindenkinek!
Tényleg rondda a seb ,javulás még nincs,lehet plasztikai műtét lessz a vége:(
Holnap megyek vissza a sürgősségire.
Jaj láttam a sebedet!Szörnyű!Az a minimum,hogy legalább visszaadja a fodrász a pénzed!!!De Be is lehetne perelni őt simán!
Gyógyulj meg mihamarabb!Boldog Új Évet!
Szia!
Van valami javulás??
Gyógyulj meg mihamarabb!:)
köszi Lexi:)
nekem nem nyúlik hanem szakad ki tövestől
szia Patti baba!!!
Én kb 2hónapja jártam ugyanigy.
Neked nem nyúlik???Nekem nyúlt,szakadt,minden baja volt.A legjobb szerintem,ha vágatsz a végéből,és öblítsd le ecetes vízzel.Nem vicc,jót tezs neki.Hidd el.Ja és pakolások ezerrel,ha valamiben kell segítség,irj nyugodtan privit,hidd el,sajnos tapasztalt vagyok.
Ami a sebet illeti,körömvirág kenőcs,csodákra képes.Mást erről nem tudok,inkább a hajápolásról.
Pussz
Dehogy leszel kopasz.Én sajnos 10 éve küszködök hajhullással ebből most legutóbb több mint 1 évig kilátszódott a fejbőröm,most újra kezd visszadúsúlni.Én már mindent végigjártam és egy kocsi árát költöttem a hajamra.
De még mindig élnek a hajhagymáim,nem olyan könnyen halnak el.Ahhoz kizárólag Androgén,férfihormon érzékenység kell,hogy elhaljanak a hajgymák,amik egyébbként mélyen ülnek a fejbőrben.
Gyógyuljon be a fejbőröd és kérd ki a bőrgyógyász véleményét is,hogy mivel kezeld a területet.
További ajánlott fórumok:
- Durván megégettem az alkarom, mit csináljak?
- Szeboreás a fejbőröm, segítség!
- Otthoni hajszőkítés/hajleszívatás! (trükkök, praktikák)
- Erős kamillás hajszőkítés. Kenhető állagú pakolást is lehet erre a célra, vagy tényleg elég csak leöblíteni kamillafőzettel?
- Természetes hajszőkítők
- Hajszínezés/ hajszőkítés.