Hogyan tilthatom le most a bankkártyám? (tudásbázis)
Ezt azért javasoltam, mert nem régen a férjemnek jött egy SMS, hogy előfizetett a sport100-ra vagy mire, pedig nem tette.
Persze, ez kicsit más, de azért érdemes megkérdezni, hogy nem kapcsoltak e be valami előfizetést.
Nekünk ez heti 600 Ft lett volna, és persze úgy, hogy felhívtuk, csak 1 db-ot számláztak ki, a többit sikerült töröltetnünk...
Fincsinek azért írtam, hogy nehogy ezzel együtt egy előfizetést is kapjon...
Aranyosak vagytok, és igen gyorsak. Közben a férjem már letiltotta, de persze nekem nem szólt, hadd egyen az ideg. Mert én "mindig ilyeneket csinálok". Még sosem adtam meg ilyen adatot. Telefon sem kellett volna, de ez most így esett. Takaréknál vagyunk. Húúú:((
Ma morcos lesz egész nap, még jó, hogy a fiunk jön nézni a forma 1-et.
A bankkártyán lévő telefonszámon azonnal!
Utána a telecommal is beszélj!
Net bankod van?
A K&H-nál neten is tudok tiltani.
Magyar telekom ügyfélhűség jutalmazási .....jött. rákattintottam, és kitöltöttem, persze a bankkártyám adatait is megadtam. iphon 14-et kapok. (jó, már tudom, nem szabad) felhívtam a telekomot, nincs ilyen náluk.
Hogy tilthatnám le most, vasárnap a kártyámat? Az előbb még megvolt a tegnapi összeg.
További ajánlott fórumok:
- Elnyelte a gép a bankkártyámat. Hogyan kaphatom vissza minél előbb?
- Hogyan tudnék internetről vásárolni, ha nincs bankkártyám?
- Ha nem vagyok munkaviszonyban akkor hogyan lehet dombornyomtatott bankkártyám, amivel interneten is tudok vásárolni?
- Anyám kérdezi, hogy az OTP-s bankkártya baleset biztosítását visszafizetik-e, ha tavaly felmondta a szerződést és most járt le a hónapban?
- Hogyan tudom kifizetni tanácsadóként, az Avon termékeket bankkártyával?
- Hogyan tilthatom le a yahoo keresőt a Mozilla böngészőből?