Segítsééég! Aki tanára miatt hagyta ott az iskolát írjon nekem! (beszélgetés)
Az ilyesmi nagyon tetszik nekem! :)
Engem a középiskolás mataktanárom nem szeretett, ketteseket, hármasokat adott, pedig őszintén állítom, ennél jobb voltam! Az érettségim 5-ös lett! Tetszett az arcjátéka amikor kihirdették az eredményt! :D
Mi a kisebbik lányunkat vittük másik suliba és nagyon örülünk a döntésnek. Nem voltak rossz tanítók, de a gyerekkel nem kerültek egy hullámhosszra.
Én nem hagytam ott a sulimat, sőt nem is fogom, ha rajtam múlik!
Minden álmom az volt, hogy matekkal menjek tovább, de ezen a héten a kedvenc tantárgyamat (matek) sikerült úgy megutáltatnia velem a tanárnak, hogy soha többé nem szeretnék matekkal foglalkozni!!!!!
Én a Ph.D.-mat nem fejeztem be a témavezetőm miatt.
Ha megfeszültem, akkor sem volt jó neki semmi, és egy idő után már óránként a szemembe vágta (lehetőleg a hallgatók előtt), hogy ha rajta múlik, soha nem lesz belőlem dr...
Az alap problémája az volt, hogy bárhogyan is alázott, nem bőgtem el magam előtte sohasem...Minden kolléganőt, tanszéken dolgozó nőt megríkatott; de miután egyszer sikerült őket így nyilvánosan megaláznia - mert ezt mindig közönség előtt tette -, utána leszállt róluk...
Mivel én sosem sírtam előtte, én lettem a céltáblája majd' 2 évig.
Már csak 1 szigorlatom+a védés lett volna hátra, de inkább leléptem. Nem bántam meg.
Lehet,hogy igazad van,de én eddig kerültem vele a tálkozást.Jó néhány hónapja találkoztunk és beszélgettünk,ő lépett oda a lányomhoz.
A beszélgetés végén kiderült fogalma sincsen róla,hogy én ki vagyok.
Nos ő sokkal mélyebb benyomást tett rám még évekkel ezelőtt,mintsem elfelejtsem.
Még általános suliban annyira utált az osztályfőnököm,hogy mindent elkövetett,hogy rossz jegyet kapjak.Mindig akkor hívtak ki felelni mikor egy felgyógyult betegségemből mentem vissza tanulni,vagy hinyoztam valami miatt.Elég sokat hiányoztam mert idegileg kikészítettek és külömböző betegségek formályában jött ki rajtam.Mikor pályát kellett választani azt mondta a szüleimnek ne tanítassanak tovább,mert annyira hülye vagyok,hogy amit délután megtanulok másnap reggelre elfelejtem:)))Jó mi???
Nos azóta eltelt 14 év 7 szakmám van,mindet négyessel,ötössel végeztem.Igazgatói dicsértekkel,szakmai elismeréssel.De mennyire elrontották az életemet ott még a legelején,és azóta minden vágyam,hogy bebizonyítsam:tehetséges,és okos vagyok én is,mint bármelyik embertársam!
Sziasztok!
Én a matek tanárom miatt hagytam ott a gimnáziumot két év után. Akármit csináltam sehogy nem volt jó neki. Jobbnak láttam, ha elmegyek, mert annak semmi értelme nem lett volna, hogy minden évben megbuktasson.
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene! Vizsgabeugrónak azt kaptuk, hogy tegyünk fel pár kérdést /nem/kor/végzettség/ olyanoknak akik a tanáruk miatt hagyták abba az iskolát!
Lécci segítsetek nekem!
Előre is köszi!
További ajánlott fórumok:
- Kötelező megkezdeni az iskolát, ha a kisfiam jövő augusztusban betölti a 6. életévét?
- Mit tegyek, ha a gyerek ott akarja hagyni az iskolát?
- Mit szóltok hozzá, hogy jövőre egész napossá teszik az iskolát?
- Milyen a jó iskolatáska, mire kell figyelni a vásárláskor, mennyibe kerül átlagosan egy jó iskolatáska?
- Szolnoki bababörze!!!! segítseééééég!!!!!
- Format Factory segítséééég!