Főoldal » Receptek » Italok, koktélok receptjei » Sárgabarack ivólé recept

Sárgabarack ivólé recept

A Sárgabarack ivólé hozzávalói:
3 l friss gyümölcshús
6 l víz
1 kg cukor
20 szem citrompótló

tartósítószer (amikor már üvegekbe töltjük)


A Sárgabarack ivólé elkészítési módja:
A barackot paradicsompasszírozón átpasszírozzuk,így különválik a héja és a húsa. A hozzávalókat összekeverjük és felforraljuk.Még forrón üvegekbe töltjük.Minden üvegbe késhegynyi tartósítószert teszünk.Én nátriumot szoktam. Majd száraz dunsztba tesszük.


Kategória: Italok, koktélok receptjei


A sárgabarack ivólé elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook