Samsung S5620 azaz a Samsung Monte (beszélgetés)
Sziasztok!Valaki meg tudná mondani hogy lehet samsung monte-n kiiktatni a gyári böngészőt?Opera minit tettem fel,de ha pl. youtube-os videót vagy más flash tartalmat néznék,mindíg a bepofátlankodik a gyári böngésző és nem hajlandó lejátszani a tartalmat.Csak wi-fi ről használom,és állandóan azt írja hogy hálózatbeállítások nem elérhetők.Milyen beállítás kell neki?
Előre is köszi a segítséget.
Hali.
Tudja valaki, hogy montéra van e olyan progi amin w-lanon keresztül tudom vezérelni a gépet? Előre is köszönöm.
Szia
a montén van flash player... szerintem.
Szia
nem kell hozzá ceruza, valahol azt olvastam, hogy nem is működik vele, kell neki az ujjad érintése :D
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem: Ha telepítek valamit a telefonra azt hol találom meg? A telepítő file meg van, de magát a programot hol merre találom? Akár játékot akár programot rakok fel fogalmam sincs merre keressem.
Köszi a segítséget!
Hello!
Lenne egy nagy gondom, segitseget szeretnek kerni!
Haver monte telojat frissitettuk azert mert ra szerette volna tenni az android pachot, de balul sult el a dolog!
Szoval ez tortent eddig:
-je1-re frissitetunk minden oke volt
- res mappat a sajat mappaba tettuk (elvileg ez a gyoker mappa)
- multidownloaderbe talloztuk a modositott dolgokat... Szoval ahogy a leirtakban van! Ujra indult de nem volt skin valtozas a bootloaderen kivul minden maradt a regin!
Ekkor gondultok ujra huzzuk negint a romot,de sajnos a pfs-t rosszul adtuk meg es azota csak ujra indulgat:(
-probaltuk ujra frissiteni,de nem jutunk 1rol a 2re:(
Valakinek otlete hogy mit lehetne vele csinalni?
itt nincs recovery menu? Esetleg valami pcrol csinalhato teljes format vagy olyan rom frissites ami teljessen elorol kezd mindent?
Nem ezaz elso soft frissitesem, de itt sajnos meg az otletekbol is kifogytam:(
Szoval nagyon kerlek bennetek, hogy segitsetek helyre hozni!
Otlete valakinek?
Igen, de az sajnos csak digitális zoom, így nem sokat érünk vele :(
Ettől függetlenül nagyon szeretem a telefont.
Szia! Próbálgattam pár dolgot, a 3GP-t és az MP4-et tuti lejátsza, azt tudom viszont, hogy 640x480-as felbontású videót nem játsza le, hiába van 3gp-be, a 176x144-es méretet és a 320x240-et viszont kedveli. :)
A zenetár elég jó, sok extra található benne: Lejátszási listák, Kedvencek, Legutóbb és Leggyakrabban játszott, előadók, műfajok, stb... teljesen olyan mint a Media Player. Én személy szerint meg vagyok vele elégedve.
Alul a 3 gomb tényleg nem világít, de elnézhető hiányosság a sok más extra mellett, amit ebbe az "olcsó" telefonba belesűrítettek. -szerintem :)
Ha kérdésed lenne a telóval kapcsolatban, csak írj!
Szia! Nem tudom, hogy rájöttél e már a zummolásra, de én segítenék ez ügyben: bal oldalt a hangerőgombbal tudsz zummolni.
Más: ha netezel és kicsinek találod a képernyőt (nem látod jól a szöveget annyira apró) az újjadat ha nyomva tartod, majd fel le huzogatod a képernyőn, akkor nagyít, vagy kicsinyít.
Hali!
Nekem az lenne a telóval a problémám, hogy a képek, videók képe vibrál, a színárnyalatok elmosódnak, nektek nem volt ilyen gond?
Sziasztok!
Gondolkozom már egy ideje h é is ilyen telefont vegyek, csak tele vagyok kérdésekkel....meg tudnád nekem mondani vki, h
tud-e avi típsú videót lejátszani? v h van -e rajta media player?
ha netre felmegyek, ott is letud bármiféle vidót játszani?
olvastam lejjebb, h a 3 gombja nem világít...ez télleg így van?
megbánta vki, h ilyrt vett?
előre is köszönöm a segítséget!
sziasztok!
én most szeretnék venni egy ien telefont, de az igaz, hogy nem lehet vele zummolni?
vagy én értetem félre valamit?
Ma kaptam Samsung Monte-e és nem tudom melyik alkalmazásokért kell fizetni. például
Az időjárásos vmi az ingyenes vagy fizetni kell érte mint ha használnám a neten?
További ajánlott fórumok:
- Ismeritek a Samsung Silver Nano mosógépeket?
- Mi a véleményetek a 20.000 forint körüli, vagy annál olcsóbb Nokia és Samsung telefonokról?
- Nokia 5230 vagy Samsung S5230. Melyiket vegyem?
- Jól bevált Nokia telefonok után éles, és megszokható váltás lenne Samsung vagy Huawai készülék?
- A Samsung Monte telefonban hogyan tudom beállítani azt, hogy a zenelátjszó ne legyen állandóan a kijelzőn?
- Samsung Monte telefonon hol tudom kikapcsolni a 3G-t?