SAMSUNG DVD-RV350M-hez keresek magyar nyelvű használati utasítást. Tudna valaki segíteni? (tudásbázis)
Kedves seva55!
Nem nézted meg azt az oldalt,amit tegnap írtam?
Szia!
Helyesen DVD RW, mert az RW jelenti azt, hogy újra író. A honlapjukon lehet találni Magyar nyelvű file-t hozzá. Viszont NEM mindegy az sem, hogy + vagy - jelű DVD-vel akarod használni, mert nem mind fogadja el. Egyébként amit felteszel hozzá író programot, annak kell Magyar nyelvűnek lenni :) Javasolnám a Nero-t de a 7-es verziótól felfelé, vagy akár az Alcohol 120% progit, vagy az Ashampoo Burning Studio progit. ezek mind olyan progik amivel tudsz majd lemezt írni és Magyar nyelvűek.
Szia!
Biztos jól írtad? nem DVD-VR?
Mert DVD-RV nincs. Amúgy a samsung oldalán megtalálod amit keresel,csak ird be a keresőbe hogy samsung, és azon belül van használati utasítás letöltés.Próbáld ki
További ajánlott fórumok:
- Whirlpool mosógépet kaptam és nem tudom értelmezni a használati utasítást. Tudnátok benne segíteni?
- Whirpool használati utásitást szeretném németről magyarra forditani hogy lehet?Pdf formátum.
- Candy CTL104tv Mosógéphez keresek használati utasítást! Tud valaki segíteni?
- Boomann cb 556 kenyérsütőgéphez használati utasítást keresek. Tud valaki segíteni?
- Whirpool ADG 923-as mosogatógéphez keresek használati utasítást! Tud valaki segíteni?
- Pulzusmérő Óra X-FACT K-957 használati utasítást keresek, tud valaki segíteni?