Sajttal töltött húsgombóc recept
A Sajttal töltött húsgombóc hozzávalói:2 szikkadt zsemle,
2 kis fej vöröshagyma,
15 dkg juhsajt,
1 kávéskanál mustár,
50 dkg darált hús,
1 tojás,
só,
bors,
2 evőkanál olaj,
4 db ecetes uborka
A Sajttal töltött húsgombóc elkészítési módja:
Az áztatott zsemlét kinyomkodjuk, a hagymát apróra vágjuk, a sajtot, uborkát felkarikázzuk, elkeverjük a mustárral. A húst a tojással, sóval, borssal, 1 zsemlével összedolgozzuk. Nyolc korongot készítünk. Felére elosztjuk a sajtos, uborkás keveréket, a másik felével letakarjuk. Széleiket összenyomjuk. Olajjal megkenjük. Oldalanként 8-10 percig sütjük.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. dec. 27. 09:13
A sajttal töltött húsgombóc elkészítési módja és hozzávalói.