Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Sajtos gubácska recept

Sajtos gubácska recept

Elkészítési idő 30 perc

A Sajtos gubácska hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:
- 10 kifli
- 30 dkg sajt
- 7 dl tej
- vaj
- só


A Sajtos gubácska elkészítési módja:
A kifliket felkarikázzuk, majd egy nagy öblös tálba rakjuk. A tejet felforraljuk. Ha felforrt, meglocsoljuk vele a kifliket, jól átforgatjuk, és letakarjuk fedővel. Hagyjuk pihenni, amíg a sajtot lereszeljük. Egy jénait kikenünk vajjal, majd lerakunk egy sor áztatott kiflit, megsózzuk, és sajtal megszórjuk. Addig rétegezzük, amíg elfogy a kifli. A tetejére sajt kerüljön. Sütőbe toljuk, és szép pirosra sütjük.

Hidegen,melegen is nagyon finom.


Kategória: Egytálételek receptjei


A sajtos gubácska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook