Sajtos gubácska recept
30 perc
A Sajtos gubácska hozzávalói:
Hozzávalók 4 személyre:
- 10 kifli
- 30 dkg sajt
- 7 dl tej
- vaj
- só
A Sajtos gubácska elkészítési módja:
A kifliket felkarikázzuk, majd egy nagy öblös tálba rakjuk. A tejet felforraljuk. Ha felforrt, meglocsoljuk vele a kifliket, jól átforgatjuk, és letakarjuk fedővel. Hagyjuk pihenni, amíg a sajtot lereszeljük. Egy jénait kikenünk vajjal, majd lerakunk egy sor áztatott kiflit, megsózzuk, és sajtal megszórjuk. Addig rétegezzük, amíg elfogy a kifli. A tetejére sajt kerüljön. Sütőbe toljuk, és szép pirosra sütjük.
Hidegen,melegen is nagyon finom.
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: 68988e313f, 2007. okt. 27. 19:16
A sajtos gubácska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.